A Magyar Sakkszövetség sok sikert kivánt saját magának ! A szokásos sakk mutyihoz

Több olvasónk hívta föl a figyelmünket arra,hogy már megint kakis a magyar sakk. És bár nem szoktunk szemetet olvasni meg kukázni sem a kakiban,de reagálunk.Köszönjük a sok infot és fotókat. Azokat is kifogjuk rakni. Az a helyzet gyerekek, hogy a sakkot nem csak olimpia idején szokás játszani a lóvé miatt, hanem egész évben.Az a helyzet gyerekek, hogy akik már sokat eljátszották a becsületet a MSSZ ben, azok csak senkiházik maradnak.A magyar sakktörténelem majd eldönti, hogy mi a lofacnak lehettek barmok és tolvajok sakk poziciókban. De tuti, hogy parasztok , gyalogok sem maradnak a sakktörténelemben nem hogy halhatatlan játszma.

Megmondjuk, hogy kiknek áll útjában Rapport Ricsi

És azért nem árt tudni,hogy 20 millió FT, mert annyi a gázsi olimpiára a csapatnak, ami eredmény független. Nos még a válogatott játékosok sem korrektek, ha másikon át kell gázolni.

A Magyar Sakkszövetség sok sikert kivánt saját magának ! A szokásos sakk mutyihoz

Új főtitkár a Magyar Sakkszövetségben A Magyar Sakkszövetség elnöksége, a július 2-i elnökségi ülésén Csörsz Ferencet választotta meg a szervezet főtitkárának. Csörsz Ferenc 12 éves kora óta verseny sakkozó, egyesületben Nyíregyházán és Sárospatakon játszott, jelenleg a Nyíregyházi Sportcentrum játékosa. Több, mint húsz éve foglalkozik általános iskolai sakkoktatással. A Magyar Sakkszövetség elnökségének tagja, valamint a Magyar Sakkszövetség Edzői és Oktatási Bizottságának tagja. Főtitkárként célja a hazai sakkozói társadalom megbecsülésének növelése. Munkájához sok sikert kívánunk!

MSSZ facefos oldala


;

Ahogy meglátta a sakk ezt a drága jó embert, megbillent benne valami, az értelem csődöt mondott. Fel volt szegény sakk háborodva, hogy ilyesmi megeshet vele.De az igazat megvallva ember legyen a talpán, aki már meg is tud lepődni a Magyar Sakkszövetség szokásos és rendszeres sakkmutyijain. Már éppen a Facebookon kereste volna a több mint 1500 éves sakk, hogy nyomjon már egy lájkot mint a sok tudatlan és bértapsoló az újonnan csalással megválasztott ftitkár Csörszre,de valamiért nem tette. Habár kereste a vödör szar jelü lájk ikont, de sajnos ilyen még nincs a Mark Zuckerberg közösségi média palettáján. Valamint a legnagyobb közösségi platform már tudja,vagy akár a telókon sem újdonság ma már a Kijelző mögé épített ujjlenyomat-olvasó helyett mondjuk egy villámgyorsan működő háromdimenziós arcfelismerő szenzor sem.

Dehogy a szagokat nem ismeri föl a technika a neten, az tuti. A MSSZ fost. Jó dolog persze a közösségi média azoknak, akik hitelesek is tudnak maradni.

A kaki az kaki marad,a tálalás oly mellékes.

[su_quote] Misoda csapat, a sakkmutyi. Az persze még egy másik érdekesség, hogy a derék Csörsz mj 12 éves kora óta verseny sakkozó. De nagy kérdés, hogy mit értünk verseny sakkon, mert esetében eme jelző inkább az amatőr kategória . Valamint a húsz éves oktatás sem stimmel. De bátran tessenek megnézni a Fiden. Ahogyana szintén Szabolcsi kollegáját Varga ifi elnököt, aki rendszeresen nagymesternek hazudtatja magát a Szabolcsi Kölcsey tv ben [/su_quote]

Nah, ha ez megvan, akkor el kell gondolkodni, hogy mondjuk az elmúl 5 évben mit is tett a MSSZ a haverokra bízott drága jó magyar sakkal. Média hátszelekkel, mutyikkal, lóvéval pedig mindent bevetettek. Vagy csak megetettek amára már igen kevés emberekkel, akiket érdekela Magyar sakk.

Pedig már olyan büdös ez a MSSZ jó ideje mint a xar a sakk mutyikkal, hogy például a mesterséges intelligencia Alpha Zeroja szerint is.

[su_quote]Olyan büdös a MSSZ a sok sakk mutyitól morálisan szakmailag, hogy már nyugodtan Magyar lábszag Szövetség is lehetne a neve Sakkszövetség helyett.[/su_quote]

Megjött a lájk hadsereg a bértapsolókkal a MSSZ re.

Nagyjából ránézve a díszes névsorra mit ne mondjak. 99 százalékénak kb annyi köze van a sakkhoz netán sakkozni is tudnának.Netán érdekelné is őket. Szóval annyi köze van némelyiknek a sakkhoz,mint magyar focinak a mostani foci vb döntőhöz. azaz semmi.

És bár köztudottan izlések és pofonok különböznek. De vannak sajnos olyan hülyék is, akik helyből vagy más hülyék nekifutásból nyomják a lájkot! És akkor még hol vannak a bértapsolók vagy mondjuk azok,akik már most

megváltják az e havi nyali bérletet vagy nyali belépöt.

De azért ne feledjük, hogy akadnak tudatlanok is.

Persze valahol érthető az is, hogy szerencsétlenek rá vannak szorulva a MSSZ kegyeire,hiszen a MSSZ immáron totális sakk diktaturát hozott létre. Nevezetesen: akik nem nyalnak, no zseton sakkra ! Vagy egyéb finom sumákokkal játszadoznak.

De valami eszméletlen, ahogyan sokan föl sem fogják hová süllyedt le a magyar sakk Csörsz Ferencel is, Marti elvtársakkal és barátaival.

A sakk pénzügyi transzparencia hiányával, a profi sakk totális lezülessztésével,az ifi sakk nevetséges és szánalmas szakmai munkájával. A pénzkinyerésekkel és hosszasan lehetne sorolni.

Derék frissen kinevezett és még csak nem is pályázat útján sakk trónra, sakk katedrára ültetett sakk mesterjelöltet bizony nem választással. Hanem a szokásos baráti kinevezés Seszták altal, Mssz ftitkári utalvánnyal ajándékozták meg Csörsz Ferenet.

Seszták Miklós és Seszták Tamás nevezte ki. Rapport Richárdot Csörsz Ferenc és Balogh Csaba rakta offra amagyar sakkból . Ezért nem játszhat Ricsi olimpián.

Csak további tény ! Csörszöt és Baloghot is csalással nevezték ki! Bár Balogh esetében megbuliztak egy látszat pályazatot, de Balogh személye már előre mutyiba eldöntött volt.

MindenesEtre tekintélyt parancsoló lehet az a 20 éves sakkozás,ahol Csörsz a mesterjelölti szintre vitte.Vagy inkább röhejes ! Vag a sakk tanitványai meg semmire.De ki tudja,ez a szinvonal. Ez a Szabolcsi megyei váltó futás, ahol a haverok felváltva osztoznak a poszton. Vagy Marti elvtársak a koncon, zseton van,szponzor balek és csak nyalis igazolvány kell.

De az is sokat elárul, hogy az újabb sakk megváltó messiás nem mai kedvenc gyerek a MSSZ ben.És bizony a komoly sakk szakmai munkája a Varga sakk haverokkal a katedrán nem éppeN egyetemi szintre vezette a magyar utánpótlást. Hiszen köztudottan komoly beleszólása volt korábban is a sakk történéseibe,amit biztosan kitetszenek találni, hogy miért.Sorozatunk elsŐ képregényében. És valóban komoly e a múltja vagy csak bunkó e. Hiszen annak idején a Rapport családot is nem hogy sportemberhez méltatlanul, de ember számba se vette. Persze megtehette, mert kereszt apu elküldte tárgyalni ezt a bunkót. De ezt korábban az index is megírta. Na de ne állítsunk magas mércét, hogy mondjuk nagymester legyen e ftitkár mert az sem releváns kérdés. A kérdés az,hogy mennyire volt hiteles a MSSZ ben, ez már sokat elmond. Továbbá a teljesítményt mérhetjük a MSSZ ill Csörsz esetében is mint MSSZ egyik, hanem legnagyobb vezetője mit is tett az elmúlt években,hiszen Seszták által már akkor is mások számára láthatatlan , de teljhatalmat kapott ! És persze hol a pénz az ifi sakkban, hiszen semmi srm nyilvános,mert a kamu alibi MSSZ pénzügyi beszámolói KAMUK !Kevés pancser sakkozó mondhatja el azt, amit Csörsz.Korábban azt is mondta, hogy megregulázza Lékóékat ! Nohát, egy pancser akar nagymestereknek oktatást ?:-)) Oda mint ha kevés lenne a harmat mesterjelölti sakk tudása !

Na de lássuk a képregény I részét

Most akkor Sakkban tartja a politika a sakkot, vagy a sakk tartja a politikát sakkban.

Netán mindkettö kudarcot vallott ? Mármint a sakkban !

Vagy csak egyeseknek jó ideje maguk felé hajlana keze ?

Netán csak vámot szednek egyesek

A magyar sakkban szinte már divattá vált jó ideje a lopás. A sakkpaloták országa mint ha jó anyagi biznisz lenne egyeseknek? Vagy két legyet egy csapásra ? Okosodik a gyerek sakkozó ugyan sose lesz, meg minek is lenne. Most akkor a sakk a gazdagok és mutyisok sportja ? Vagy csak sok pénz jár érte ? No de hol késnek a tehetségek ? Ön hány sakkpalota top sakkozót lát kis hazánkban ? Dehát nem is erről szől a dolog. Hanem akkor miről is ? Csak nem tán a pénzlenyulásokról ? Vagy a láthatatlan sakk támogatásokról.

A recept 1

Cserkéssz be egy világsztárt, ami már önmgában a neve garancia a sikerre. A többi mehet mutyiba.

A Polgár Judit Sakk Alapítvány referencia iskolája lett a kisvárdai Somogyi

A kép közepén : Polgár Judit, CsörSZ Ferenc, Seszták Miklós A Polgár Judit Sakk Alapítvány referencia iskolája lett a kisvárdai Somogyi

Polgárt mondhatni kimenekítették politikai segédlettel vagy nélküle ? Ominózus olimpiai bukta után. Persze ki tudná,hogy ilyen magyar top sakktól normális ember már nem vár semmit. Polgár Judit amikor lemondott esélyegyenlőségi nagykövet lett. Vagy csak Polgár a kevesebb kockázattal járó nagyköveti posztot azért választotta mert már a sakkból mindent kinyert ? Mondjuk a sakkpalota biznisszel ? Vagy csak látta, neki nem éri meg kínlódni a magyar sakkal ? Azóta is kimagaslóak az esélyegynlőségek, hát hol ? A SAKKMUTYIBAN.

Okosan kell helyezkedni vagy Kisvárdára kell születni ? Mármint sakk pápának,valljuk be igen sovány sakk szakmai diplomákkal.

A kisvárdai Somogyi Rezső Általános Iskola a Polgár Judit Sakkalapítvány támogatásával 2018. május 25-én rendezte Mini sakkfesztivál című programját. Az intézmény 4 éve a Sakkpalota Program Referencia Iskolája, így a gyerekek már első osztálytól napi szinten foglalkoznak ezzel a stratégiai játékkal.

Okos SMART tantermek Kisvárdán

Fotó: Vincze Péter

2016.

[su_quote] Csörsz Ferenc intézményvezető: – A Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában kialakított Samsung SMART School tanteremben rendelkezésre álló eszközök segítségével szakképzés rendszerére jellemző gyakorlati és elméleti órákon folyó munka lényegesen több kreativitással, interaktivitással, játékos tevékenységgel szervezhető[/su_quote]

A siker titka egy jó kapcsolat a sakkban a sakk katedrára is ! Hoppá !

[su_quote]–Mostantól a kisvárdai diákok számára is adott a lehetőség, hogy a legmodernebb digitális eszközök segítségével korunk követelményeinek megfelelő tudásra tegyenek szert. Így biztos vagyok benne, hogy fiataljaink néhány év múlva könnyebben pályáznak majd olyan állásokra, ami megfelel képzettségüknek és újonnan megszerzett digitális tudásuknak – mondta többek között Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter.[/su_quote]

Most akkor a sakknak is lesz stadionja Kisvárdán ?

[su_quote]Miközben a magyar sakk úgy néz ki, mint egy ezer éves IFA. Ülnek a kormánynál, és nem az utat nézik, hanem szerelik ki a magnót. Mondjuk, minek nézze az utat, mikor üres a tank? A felniket már rég eladták, csak hát a kötelező be van fizetve.[/su_quote] Ugye tetzenek érteni sakknyelven is.

Brutális kisvárdai igazolások az NB I-re, brazilok is jöttek!

Most akkor sakk stadion is lesz Kisvárdán ?

Az nem, de Csörsz tanár bácsinak is jár valami a sakk hierarchiában. Elvégre a Seszták család tagja Kisvárdán ?

Mennyi, mennyi kérdés.

Netán a sokak szerint már nem olyan jól csengő Seszták név a politikában még adhat valamit a sakknak ? Na de két lovon egyszerre és érdekesen. Hihetetlen, de a sakkozók jobban látják a varikat, mint a politika. És akik sumákolnak nem mennek át a nagy sakk teszten.

Mi a pénz ” Pecunia regit mundum, azaz A pénz kormányozza a világot – mondották az ókorban. Hogy a sakkot is immáron a politika egyes szereplői irányitják e háttérből vagy csak megvették névjegykártyára, esetleg várhatjuk e a sakk felemelkedését.

A háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz, Az is volt. Amikor Seszták Miklóst, a KDNP alelnökét választották a Magyar Sakk Szövetség (MSSZ) új elnökének, aki (2011–2015.) között volt elnök,nos volt pénz a sakkkra. Hiszen elmúlt években 1 milliárd Ft áramlott a sakkba,ami évi 150-300 millio forintot jelentett. AZ első olvasatban soknak tünő pénz összeg valamint az,hogy az eddíg soha nem látott pénzeket kapott a sakk valójában két célt szolgált. Egy tisztességesnek induló politika sakk vállalkozást vagy sakk politika vállakozást. Mindenesetre tény !

Mindkettő csúfos sakk szakmai és politika sakk vereséggel ért véget. Csak tény !

Dr. Seszták Miklós a megnövekedett munkája miatt anno Seszták Tamásnak, azaz Seszták Miklós unokatestvérére bízta a sakkot.A Kevéssé sakk-szakmai előéletéről, sokkal inkább üzleti múltjáról ismert Seszták Tamás jelenleg is a MSSZ elnöke. Aki Seszták Miklóssal vezényel a sakkban és persze akadnak lelkes plnzhajhászok is.

Az már csak hab a totán, hogy Rapport Ricsit is offra rakra a Csörsz Ferenc mesterjelölt és Balogh szintén csalással választott kapitány. Nem nehéz átlátni, hogy sakkra megy e a játék vagy sakk mutyira.

Több, mint elgondolkodtató és egyben döbbenet, amit a hazai sakk egyik elismert nagymestere, ikonja mondott.

[su_quote]Immár kivégezték a magyar sakkot morálisan és sakk szakmailag is[/su_quote]

Hamarosan jön a 2 rész Nagyon érdekes dolgokkal

Le húzta magát a budin a MSSZ, mert lentebb már nincs

A Magyar Sakkszövetség utólagos határozatban közli, hogy megvolt a szokásos sakkmutyi