A Magyar Sakkszövetség utólagos határozatban közli, hogy megvolt a szokásos sakkmutyi

A Magyar Sakkszövetség utólagos határozatban közli, hogy megvolt a szokásos sakkmutyi

Utasításra!?

Az alábbi határozat jelent meg a MSSZ honlapján 2018. július 5 én !

 

Határozatok amely elfogadásra kerültek a Magyar Sakkszövetség 2018. július 2-ai elnökségi ülésén

1. határozat: A Magyar Sakkszövetség elnöksége Csörsz Ferencet kinevezi a Magyar Sakkszövetség főtitkárának.

2. határozat: A Magyar Sakkszövetség elnöksége Balogh Csabát kinevezi férfi szövetségi kapitánynak. A csapat tagjai: Lékó Péter, Almási Zoltán, Berkes Ferenc, Erdős Viktor, Gledura Benjámin.

3. határozat: A Magyar Sakkszövetség elnöksége Papp Gábort kinevezi női szövetségi kapitánynak. A csapat tagjai: Hoang Thanh Trang, Lázárné Vajda Szidónia, Gara Tícia, Gara Anita, Terbe Júlianna..

4. határozat: A Magyar Sakkszövetség elnöksége a Sport XXI program 2018. évi támogatási felosztását jóváhagyja a IB javaslata szerint.


Barátok közt így megy a sakk, sakkmutyiban

Csak a tények kedvéért. Csörsz Ferencet már előre megválasztotta a MSSZ. UTASÍTÁSRA !? Pár napja. Csak a tények kedvéért ! A MSSZ most sem írt ki pályázatot a főtitkári posztra, ahogyan korábban akkor sem, amikor Balogh Csabát nevezte ki férfi szövetségi kapitánynak. Igaz, utólag kiírták a pályázatot, amikor már Balogh személye le volt zsirozva. Majd most szintén sunyibankinevezték Csörsz Ferencet a Magyar Sakkszövetség főtitkárának, amire az elnökség rábolibtott. Pályázat kiírása nélkül ! Persze ki ne tudná, hogy Seszták Miklós és Seszták Tamás utasítására. És ha jól látni, akkor Rapport Ricsi nem is kerettag.

Rapport Ricsi Magyaroszág legjobb sakkozója nem fér be a válogatottba ? Azért ez érdekes nem ? És persze a többi sakkmutyi ! Magyarországon a sakkban gyakorlatilag megszünt a demokrácia. Seszták kiskirályok és barátaik uralják a sakkot. Számomra itt véget ért a magyar sakk. Üdvözlettel. NAGYMESTER.Terjessszétek ezt a linket SAKKOZÓK. Tegyétek közzé közzé hunonchess, mert tudjuk, hogy ti tisztességesek vagytok. És nem sakkmutyisok.

A Magyar sakkszövetség immár végleg hiteltelen lett !


Lássunk néhány véleményt. Poziívat nem nagyon találtunk és ez még csak a lájtossa

Itt akkor lenne sakk,ha az ilyen protekciós sakkmutyisok nem lennének a sakkban. Mint Marti is.


Lékó tényleg visszavonul ? Vagy csak a szokásos kéretem magam, mert van zsé 🙂 20 millió nem rossz gázsi a mutyi kapitány csapatnak


Távvezérelt sakk

Ne már, ez a paraszt gyerek mesterjelölt dönti el, hogy Ricsi sakkozhat e.


Velejéig romlott sakkmaffia


Kim DzsongHUNmssz sakk Ez még a nagyvezér diktátornak is tetszik


Sokat elárul a tervezett olimpiai vagy válogatott csapat

Balogh MUTYI kapitány barátai a sztárgázsiért még sakkozni is hajlandüak, hiszen egész évbe nem lelik a sakktáblát. De olimpiára a gázsi fix összeg.

Sokat elárul: A Varga ifi elnök és immárön Csörsz szintén protekciós sakk mesterjelölt ftitkár szakmai munkássága. A magyar sakk utánpótlás vezetése az elmúlt 6 évben szinte semmi komolyat nem hozott ki. Vagy a Kisvárdai sakkpalota biznisz ?


Az már csak a hab a tortán. hogy a honlapjukon álá sem írták a határozatot. De minek. Itt van parasztok egyetek ! Ez a sakkmutyiMegválasztják a protekiós pedellust, majd egy hétre rá sunyiba beteszik a chess hura. Bmeg ilyen vastag pofát !


Egyre komolytalanabb, zavarosabb és hiteltelenebb a MSSZ,„csak zavaros dolgok vannak benne”


Lékó és Almási miért nem vonul már vissza? Gyakorlatilag már nem is sakkoznak. Ennyire kell a pénz nekik ? Szánalmasak!


A fiatalok elől veszik el azt a kevés pénzt is, amit nem tudnak ellopni a MSSZben. Gondolom 3-4 milliórt tol Lékó pár remit. Amúgy nem kell csodálkozni, A MSSZ ben Mészáros Tamás még konyat is valmit a sakkhoz. A többi sík idióta hozzá. Most meg megint egy protekciós mesterjelölt. Beszarás


Bocs, de Horváth is részrehajló egy bizonyos kislánnyal. Gzs val. Sakkot ma már nem így nyomnak, hanem közösen. De amikor csókos seggfejek nyalnak Varga Pétereknek, aki szakmailag 0. Onnantól nincs miről beszélni. Ez már rég nem szakmai alapon megy, hanem haverin.


A fiatalok elől veszik el azt a kevés pénzt is, amit nem tudnak ellopni a MSSZben. Gondolom 3-4 milliórt tol Lékó pár remit. Amúgy nem kell csodálkozni, A MSSZ ben Mészáros Tamás még konyit is valmit a sakkhoz. De szerintem már az is belefásult.A többi sík idióta hozzá. Most meg egy protekciós mesterjelölt. Beszarás Jah kérem Seszták keresztapu.


Állami cég a sakk, nem mindegy ? Ezeknek ismertlen a teljestmény.


De megnéznék egy Lékó vs Rapport párosmeccet 🙂 De lehet, hogy az is azért nem jön össze, mint a Pogár vs Yifan nem jött össze 🙂 Még imázs bukta lett volna Polgárnak ?


Jó úton járnak, de az elején, az NSO mint MSSZ házi sakk pubkikus nyomja nekik a rizsát. Tényleg az elején járnak már vagy 5 éve 🙂 De az utanpotlas portál se piskóta,ha mesélni kell.


Én tutira vettem volna, hogy csak haverok lehetnek a katedrán. Nah majd az ifi project Vargával , Csörszel 🙂 Csókos sakk 🙂 Hogyan süllyedhet le így sportág. Jah meg Marti elvtárs.


Bmeg ilyen sumák a Kádár rendszerbe se volt sakkba !


Ez a Kisvárdi pedellus a fizut veszi fel gondolom a ftitkárit. Mert kétlem, hogy otthagyja az oskolát.


Az ifi sakk szépen komótosan tolja a gyerekeket jó órabérérét. És mire vagy elérík a viszonylag komolyabb nemzetközi mércét behalnak. Ez persze nem is csoda, mert minálunk olyan mint profi sakk nem létezik. A hunonchess nagyon találóan írta már rég: kirakatsakk.


Nincs egy tökös gyerek, POlgár sem volt az ! Aki megmerné mondani a frankót az állam bácsinak. Adjatok több pénzt,profi sakk vezetést csinálunk és sakkot. Ez így rakás sz… Mindnek a saját zsebe a fontos.


Nagy harc van ám gyerekek a suskáért a szövben. Csókos igazolvány kell.


Viktor bátyó Sesztáknak nem oszt lapot. Fociiiiiiii És hát Seszták is labda szerelmes lett. A sakkot meg odapasszolta a haveroknak. Most egy kisvárdi haverjának is. Ennyi


Apám, akár a poltikában ! Kinevezés. Nah ez volt a ganély, föltették rá a pontot.


Ez a paraszt gyerek se tanult meg köszönni ? A sakkozóknak. Belépett kinevezéssel, azt hitte akolba jött.


Annak idején Rácz is így sunyiba jott be !