A SAKKOZÓK KÉRTÉK-MI TELJESÍTJÜK

KÜLDTÉTEK- MI KÖZRE ADJUK

A SAKKOZÓK KÉRTÉK-MI TELJESÍTJÜK
Mióta vállalhat posztot olyan ember,aki protekcióval avatkozott be sakkba. Miért nem megy sakkot oktatni jó pénzért, ahogyan eddig nem magyar sakkozókat, persze gyengébb sakkozókat jó pénzért.

 

TI kértétek

Bevezetünk egy sakk újítást TI kértétek

Mindent tudni fog a MSSZ elnöke, de csak azért,hogy rájöjjön a pénze kell a Kállai Gábornak és a sakk hatalom.Nagyon gyorsan s tényekkel fogjuk bemutatni a sakk köpönyegforgatókat.A sakknak nincs szüksége sakkváltó pártra,szponzorokat, sakk elnököket idiótáknak nézőkre.A végén majd döntse al a sakk elnök,
hogy hülyének nézik e egyesek.A sakknak nem potyalesőkre,szakmaialag alkalmatlan emberekre van szüksége. Nem személyes sakkon belüli örökos hatalmi harcokra. A régebbi és mostani emberekkel.Nem lessz irgalom ! Nyalnak a poltikának,de penzért, hogy sakk poziciokba jussanak.

Közbe persze röhögnek magukba.Rühellem a politkát,mondják,semleges vagyok.Csak épp kilopják a sakkot.És persze rákenik a balhát, a buták a gyereke, nincs tehetség.Van helyette sakkBratyik. Ezt is megfejtük. Közbe röhögnek

Dereng már ?

De csak azért, hogy sakk posztot kapjon.Majd megfejik a sakkot !

Kicsoda ön, aki észt akar osztani a magyar sakknak,ha az MTK ban se tud,tudta a sakkot fentebb tolni.

 

Jobban teszi kedves Gábo, ha bele se kezd. A szokásos köpónyegforgatásba

Jobban teszi, ha bele se kezd.A sakk nem kisérleti nyuszi, ahol felváltva adják a kilincset a sakk vezetésben. Es a mai sakk már nem Bledi sakk.Önt ki kérte fel ?A sakktársadalom többsége ?
Ne röhögtessen már ki minket – ALAIRAS SAKKOZÓK

 

üdvözlettel a sakkzókMagyar sakk hagyomáOKÉRT

Nem is tudtam gyerekek, hogy ilyen a magyar sakk.
Aki elsöre hoz egy szponzort,az alakithat sakkszövetséget !
A haverokkal ! és = még pályázni se kell.
Anyósom amerikába él, ha tudom szóltam volna neki. Van pénze annyi, amennyi a sakkba elég.. Ne de nem tettem, mert. a kapzsi ember szeret tolakodni. Mint Kállaik.Köpedelem.

 

István. BP
Magyar ember azzal henceg, hogy magyar sakkozőt tesz naggyá, tanít és sikerre visz,nem a pénzét szedi ki.

Kállai Xiongnak max a kávét tudná odavinni 🙂
Menjen oda szakmai igazgatónak, de ott portás se lehetne.
Ennyit a paraszt vakításokról.A büös életbe nem kérdeznek komoly sakkozókat, Lékóékat, Almásit, Rapportot, hogy mi lenne a jó.Vagy épp fiatal tehetségeket.Lányokról ne is szóljak


Szemétbe a köponyegforgatóval.
üdv. NS bp


Kállai és baráti kore MSsz SAKKMUTYI


Jön a sakkmutyi szokásos, sokadik része.Az old boy kiadás. CSOM adta a nevét,Polglgár férje a Font, aki lemondott:-)FIDE referens, Bocs,Polgár sakkbiznisz.Nem akarnek morbid lenni,de ez para sakkszint, ha értitek.Rég totál komoly sakkozók kezébe kelltt volna adni a sakkot.


Rapport Tamás ? esetleg.
Arra befosnának a kényelmes sakkozók 
Amatőr sakkba ez a szint 🙂
Hamarosan MTK lesz a válogatott, sakkmutyiba.
Kell még Terbe mellé… sakkmutyiMár csak egy két sakkmédia vezérkos kell Zuzsi anyuval.
Csipetenk, kis sakkpalota:-) OSZTÁN HAPPY A SAKK
VAGY MÉGSEM


Kállai 60 éves, sakkozott valami 40 évet , még 2500 se volt, illetve csak rövid ideig.EZ így harmat GM szint a mai sakkban!Mit lát z ami sakkból szerintetek ?
Ez cseszegette lékót, Almásit,Rapportot.akik már akkor se voltak pisisek.Negyedét nem érte el sakkban.Van egy Bledi érem, ahol nem ő sakkozott ! Ez mai magyar sakk és mai sakk kor szakmai ig jelöltje.Mondhatnék kapásból 10 jobb magyar sakkozót, régieket is.A média felkarolta, meg persze szetette
kG is A magamutogatást.Mi a f–ra adnak ma, MEG KIKNEK sakk poziciókat ? Bocs, hogy ezt mondom. Megérdemlik a sakkozók, ha ilyen balfékek.
ZST.Szolnok


Bocs haver.Mondom mire adnak sakk poziciót.
Csókosoknak


Az egyik kállai baromság,a sok közül, ami kiegészítésre szorul

A VILÁGVERSENYEKRŐL TELJESEN ELTŰNTEK A MAGYAR SAKKOZÓK

Kállai miért nem játszik ma, talán ráébredne, hogy a sakkja mire elég.De persze a magyar edzők se jeleskednek !
Kállaival az élen, habár saját zsebbe szeretnek sakkot oktatni, fejni.Vajon, mennyit kaszált Kállai is, a bőséges áLLami támogatásből.Vajon, hol vammak az MTK sakkozók a világ élvonalában manapság.
Valami elképesztő ez a fazon. Olyasmi, mint a celebek.
A Média haverok felkarolták. miközben más magyar sakkzókat nem is hallani.Nyal a politikának, hol meg fikázta ! Ugyanez a sakkozóknál is a receptje. Ilyen köpönyegforgatója még nem volt a magyar sakknak !Nem egy nagymester mondta már !Egyébként nem csak a világversenykről fog eltünni a magyar sakk, hanem máshonnan is. A sakk már a gazdagok sportja lessz,a lehetóségekre gondoltam.Ami kiegyenlitett sakk miatt.A csókosok eldöntik, hogy.kit támogatnak,ahogy eddig is ment a sakkbratyikba.Mig Kállaik és társaik fejik a sakkot. A nem épp minőségi sakk oktatással.Ennyi !
Vén f..


AZ EGYETLEN sakk MAGYAR SAKKNUTYI MENTES SAKK PORTÁL
Királyok vagytok hunon


Jön a retro vezetés sakk meg a bio sakk.
Pénz nélküli sakkozzás..
Iskola sakk, kamu mesék stb