Adásunkat megszakítjuk: Mégis van-volt magyar foci csapat a foci vébén

Adásunkat megszakítjuk: Mégis van-volt magyar foci csapat a foci vébén

FOCI MACI LLELÁTÓ ROVAT

A köztévé szerint a Ferencváros játszik vébé-elődöntőt Belgiummal Vártam a meccset. LOL 🙂 MÉGIS CSAK OTT VAGYUNK A VÉBÉN !
Habár 86 óta nem jutott ki magy csapat foci vébére,dehát a csodák 🙂
poster
Feltámadt a magyar foci
00:00
--
/
--
A teljes adás ide kattintva nézhető meg, a kivágott rész 55.50-nél kezdődik.
Gyorsan leellenőriztem az infókat ! Habár nekem gyanús volt a dolog, mert ki se jutott magyar csapat 86 óta foci vébére !
A Magyar Idők a helyszíni tudósításában azt írta, Orbán „várhatóan ma érkezik Szentpétervárra, de még az Origo IS.   Az Origo információi szerint kedd délután Orbán Viktor miniszterelnök az oroszországi foci-vb egyik helyszínére, Szentpétervárra utazott, ahol megnézi a Franciaország-Belgium elődöntőt. A lapnak a miniszterelnök sajtófőnöke nem erősítette meg a hírt, ugyanis Havasi Bertalan csak a kormányfő hivatalos programjairól számolhat be.
Végre magyar válogatott a vébén. Habár nem vagyok foci fan, de a jó focit én is megnézem. Már ha nincs sakk, habár jó sakkvereny több van és inkább azt nézem. A sakktáblát úgy vágtam ki az ablakon, mint csalódott brazil foci drukker a tévét, amikor kiesett a csapat. Vagy még sem dobtam ki a sakktáblát. Mert már nem emlékszem, olyan extázisba estem
És rendkívüli intézkedéseket foganasitottam.
Megnéztem, hogy mi ilyenkor a szabály, a kemény ultrás foci fanoknál. Meccs tv nézés közben 🙂 Elzavartam az asszonyt láda sörért, petárdáért kezdésnek.Majd további még keményebb szankciókat hoztam.Utána elzavartam az asszonyt utána a barátnőjéhez, az se zavarjon a szurkolásba. Ráérsz haza jönni holnapután, mondtam neki. Ha nyerünk ivászat,ha nem, akkor meg pláne. Asszem, a legjobb foci fanok is ezt teszik 🙂 A kutyának odaadtam az egész havi kedvenc kutya tápját,de még a méreg drága perzsa szünyeget is. Nah mondom had rágcsáljon kedvére, az se zavarjon. Telefonokat elástam gyorsan a kertbe,a kaputelefont is kiszagattam. Senki ne zavarjon, elvégre ott vagyunk a vébén. Hogy a maci merre, azt nem tudjuk, de ha felbukkan jövünk. És persze sakkal meg pláne.    
Habár nem iszom egyáltalán alkoholt, az állatokat imádom és a sakkot is. Bekapcsoltam a tévét és mit látok. Ezek nem a mieink ! Sakkozztam tovább.
De mint ha sejtettem volna 🙂 Az azonban még a sorok végére kívánkozik,hogy nem véletlenül vannak fenntartásaim a médiákkal még a netesekkel is ! És bizony még a Magyar Sakkszövetséggel is. Így hát lehallkítva,de még jobb a hangszórók teljes kikapcsolásával nézni egyeseket. De a legeslegjobb sehogy sem nézni sokakat.

2018 FIFA World Cup semi-finals: France beats Belgium France 1 – 0 Belgium France is in the World Cup Final; Plays England-Croatia winner

A fejes védhetetlen volt, a beadás erejét a Barca-védő ügyesen fordította a kapu felé.

Read previous post:
Chess alive by the Dead Sea Gideon Japhet Cup 2018

Gideon Japhet Cup 2018 CHESSBASE games download PGN [Event "Gideon Japhet Cup 2018"] [Site "Jerusalem"] [Date "2018.07.02"] [Round "1"] [White...

Chess grandmaster Garry Kasparov tells Tableau users human intelligence still has role to play

ICCD 18th Deaf Chess Olympiad – Womens Team/Open Team Date 2018/07/07 to 2018/07/15

https://youtu.be/YYAVgMAmCfo https://youtu.be/CQKjdJ4ErI4

Nyomjatok ide egy üziben egy lájkot, ha ti is imádjátok a MSSZ meséket!

Wesley So defends his Leon Masters title

  https://youtu.be/dZvhetB8HXA https://youtu.be/KIb-NqJu0j0 CHESSBASE games available for download PGN [Event "Magistral Ciudad Leon XXXI"] [Site "Leon"] [Date "2018.07.06"] [Round "1.1"]...

Close