Breaking -Jutott pénz a sakkszövetségnek

Breaking -Jutott pénz a sakkszövetségnek

A 24 hu információja szerint Jutott pénz a sakkszövetségnek is. Köztudott, hogy a MSSZ anyagi gondokkal küzd, amivel kapcsolatban sem tájékoztatta a sakk társadalmat a MSSZ.Így az sem meglepő, ha ezen ominózus támogatást is elhallgatta. Bár az összeg információja nem ismert,ami akár sok vagy kevés. A MSSZ ismét bebizonyította sokadjára, hogy változatlanul a sumák némaság útját járja. Ugyanakkor megeshet az is, hogy ominózus összeget a Budapesti Sakkszövetség kapta, dehát mint tudjuk, sok „szövetség” van e kis hazában. Ha tetszenek érteni.Hogy sakk is és más egyéb is,azt is tessenek eldönteni kedves olvasók.

Tarlósék 215 millióval szórták meg a sportegyesületeket

Összesen 215,14 millió forintnyi támogatást osztott szét a főváros idén különböző sportegyesületek és szövetségek között — írta meg az mfor.hu.

A legtöbb pénzt, 50 millió forintot adtak a Budapesti Diáksport Szövetségnek a diákolimpiai rendszer támogatására. A szövetség ezen felül működési támogatásként még 9 milliót könyvelhetett el. A második legnagyobb egyszeri támogatás az FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft.-nek jutott, az utánpótlás-nevelési tevékenység támogatására 35 millió forintot kaptak a fővárostól.

A főváros sokkal inkább a rétegsportokat támogatta, mint a közkedveltebb és nagyobb népszerűségnek örvendőket. Jutott pénz többek között a sakkszövetségnek, a budapesti judósoknak, a vívóknak, a tollaslabdázóknak 1,2 milliót adtak működési támogatásként, de 500 ezer jutott a búvároknak, 600 ezer pedig még az amatőr boxolóknak is leesett.

2018. 08. 21. 09:34

24 hu
https://mfor.hu/cikkek/makro/kozel-negyedmilliardot-osztogattak-el-tarlosek-sportra.html

Read previous post:
Diving Chess in London

https://youtu.be/9-4qejF8Mow Chess, Underwater? Watch The World Dive Chess Championships [Video] https://youtu.be/0xq5s-94aNA https://youtu.be/-LEbLydbuPg https://youtu.be/xOeWOD5WVCQ Links Mind Sports Olympiad website​    

Olimpikon vendégek a balatonlellei sakktornán

Topalov Leads Kasparov In Chess960 Match After Day 2

https://youtu.be/vhffbuMB-_A [Event "Champions Chess960 G30"] [Site "Saint Louis USA"] [Date "2018.09.11"] [Round "1.1"] [White "Kasparov, Garry"] [Black "Topalov, Veselin"] [Result...

A magyar sakkoktatásért Nívódíjat adományoztuk

With just 7 seconds left, Kasparov finished off Topalov with a brutal mating attack!

Close