Breaking -Jutott pénz a sakkszövetségnek

Breaking -Jutott pénz a sakkszövetségnek

A 24 hu információja szerint Jutott pénz a sakkszövetségnek is. Köztudott, hogy a MSSZ anyagi gondokkal küzd, amivel kapcsolatban sem tájékoztatta a sakk társadalmat a MSSZ.Így az sem meglepő, ha ezen ominózus támogatást is elhallgatta. Bár az összeg információja nem ismert,ami akár sok vagy kevés. A MSSZ ismét bebizonyította sokadjára, hogy változatlanul a sumák némaság útját járja. Ugyanakkor megeshet az is, hogy ominózus összeget a Budapesti Sakkszövetség kapta, dehát mint tudjuk, sok „szövetség” van e kis hazában. Ha tetszenek érteni.Hogy sakk is és más egyéb is,azt is tessenek eldönteni kedves olvasók.

Tarlósék 215 millióval szórták meg a sportegyesületeket

Összesen 215,14 millió forintnyi támogatást osztott szét a főváros idén különböző sportegyesületek és szövetségek között — írta meg az mfor.hu.

A legtöbb pénzt, 50 millió forintot adtak a Budapesti Diáksport Szövetségnek a diákolimpiai rendszer támogatására. A szövetség ezen felül működési támogatásként még 9 milliót könyvelhetett el. A második legnagyobb egyszeri támogatás az FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft.-nek jutott, az utánpótlás-nevelési tevékenység támogatására 35 millió forintot kaptak a fővárostól.

A főváros sokkal inkább a rétegsportokat támogatta, mint a közkedveltebb és nagyobb népszerűségnek örvendőket. Jutott pénz többek között a sakkszövetségnek, a budapesti judósoknak, a vívóknak, a tollaslabdázóknak 1,2 milliót adtak működési támogatásként, de 500 ezer jutott a búvároknak, 600 ezer pedig még az amatőr boxolóknak is leesett.

2018. 08. 21. 09:34

24 hu https://mfor.hu/cikkek/makro/kozel-negyedmilliardot-osztogattak-el-tarlosek-sportra.html