FOCI VB ROVAT : Nem találják még az országjáró medve nyomát, ahogyan a magyar fociét sem.

FOCI MACI LELÁTÓ ROVAT

Nem találják még az országjáró medve nyomát, ahogyan a magyar fociét sem.

De ha a maci elöjön jelentkezünk !

Élesedik a harc, fokozódnak az izgalmak: ebböl a nyolc csapatból kerül majd ki a gyöztes! Risitas is visszatér és értékeli az andorrai vereséget

Kevesen gondolták, hogy az angol, horvát, orosz, svéd négyesből az egyik biztosan döntős lesz, márpedig így van. Szombaton kiderül, hogy melyik csapatok lépnek pályár az elődöntőben közülük. Érdekes, hogy ezen az ágon csak Svédország az, amely nem tizenegyespárbaj végén jutott tovább, így az északiak talán kicsit frissebbek lesznek majd az Anglia elleni negyeddöntőn.

A másik ágon pénteken találkozik két korábbi világbajnok: Uruguay és Franciaország csatája nagyszerű futballt ígér. Ugyanakkor a belga és a brazil válogatott meccse is minden bizonnyal érdekes lesz, hiszen mindkét csapat esélyes a végső sikerre.

A további program:

Negyeddöntő:

Július 6., péntek: Uruguay-Franciaország, Nyizsnyij Novgorod 16.00 (1.) Brazília-Belgium, Kazany 20.00 (2.) Július 7., szombat: Svédország-Anglia, Szamara 16.00 (3.) Oroszország-Horvátország, Szocsi 20.00 (4.)

Elődöntő:

Július 10., kedd: 1. negyeddöntő győztese – 2. negyeddöntő győztese, Szentpétervár 20.00 Július 11., szerda: 4. negyeddöntő győztese – 3. negyeddöntő győztese, Moszkva (Luzsnyiki Stadion) 20.00

A 3. helyért:

Július 14., szombat: az elődöntő vesztesei, Szentpétervár 16.00

Döntő:

Július 15., vasárnap: az elődöntő győztesei, Moszkva (Luzsnyiki Stadion) 17.00

[huge_it_video_player id=”270″]

FOCI MACI LELÁTÓ ROVAT