Jövünk a focival és a macival ahogyan korábban igértük

Jövünk a focival és a macival ahogyan korábban igértük

Ismét felbukkant a medve, de hogy melyik már mi sem tudjuk: most a Bükkben videózták le, ahogy egy gyümölcsfáról hamizik 🙂 És persze olvasni olyakat is, hogy immár több macit is láttak felbukkanni az országban.

Viszont rossz hír portálunk olvasóinak a foci drukkereknek, hogy a macink megszabult a nyomkövető nyakörvtől,így megint nem tudunk eredményekkel beszámolni a foci vébéről, de megmutatjuk a bánatos magyar foci fanoknak és magyar politikusoknaK, akik százmilliárdokat költöttek stadionokra. A női szurkolókat.

De ha valakit érdekel, akkor itt van a gulyásfutballizmus brutális számokban. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy nem a foci itt a lényeg a politikának,hanem más . Embereket megnyerni egy giccses, de már rég eredménytelen gulyásfutballizmusnak. Hogy persze a foci vitathatlanul egy kiváló sport,de nem a politika eszköztárában.

Megmutatjuk vígaszként a macit és a female fans szekciót egyenesen a foci vbről.

Megszabadult a nyomkövető nyakörvtől az a szlovák-magyar határ mellett szerdán elengedett medve (MEDVE), amelyik az elmúlt hetekben bejárta az országot – közölte a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az MTI-vel.

GO BEAR 🙂

letöltés