Kapcsoljuk a foci vb lelátót – kiszúrtunk két sakkozót is

Két elvetemült sakkozó focidrukker

🙂

Köztudottan sok sakkozó van, akik szereteik a focit is. A jó focit persze ! Már páran kérdezték, hogy mi kiknek szurkolunk, hát el áruljuk.A sakknak és a macinak 🙂 És a lelátónak ! Maradjatok a vonalban, mert ha minden igaz. Kapcsoljuk majd az országjáró macit is 🙂

Rapport Tamás, Rapport Ricsi Világhírű sakkozónk édesapja a németek kiesése után immár az olaszoknak szurkol. A kutyusok aranyosak,de nem tudjuk melyik csapat a kedvenc csapatuk 🙂

Tamás nem csak a sakkban Profi

https://www.jola.hu

Csonka Balázs sakkozó, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanul

Balázs nem rég nyerte a Hagymatikum kupát

Csonka Balázs

[su_quote]”You can change your house You can change your car You can change your job You can change your wife But you cannot change your favourite team!”… Továbbiak Fordítás megtekintése[/su_quote]

WGM Карина Амбарцумова. Karina Ambartsumova (Russian: Карина Львовна Амбарцумова; born 17 August 1989) is a Russian chess player who holds the title of Woman grandmaster (WGM, 2011)

Sergey Alexandrovich Karjakin (Russian: Серге́й Алекса́ндрович Каря́кин, Russian pronunciation: [sʲɪrˈɡʲej ɐlʲɪˈksandrəvʲɪtɕ kɐˈrʲakʲɪn]; born 12 January 1990) is a Russian (formerly representing Ukraine) chess grandmaster. A chess prodigy, he holds the record for the world’s youngest ever grandmaster, having qualified for the title at the age of 12 years and 7 months.
Karjakin learned to play chess at the age of 5. He won the European U10 Chess Championship in 1999, and was World U12 Chess Champion in 2001. He earned the international master title at age 11, and was awarded his grandmaster title in 2003. He represented Ukraine at the Chess Olympiad in 2004, winning team and individual gold. He competed in two more Chess Olympiads for Ukraine, and won the Corus chess tournament in 2009, before transferring to Russia. He has since represented Russia four times in the Chess Olympiad, winning individual gold in 2010. He also won team gold with Russia at the 2013 World Team Chess Championship.[1]
Karjakin won the 2012 World Rapid Chess Championship, and the Norway Chess tournament in 2013 and 2014. He competed at the Candidates Tournament 2014, placing second. He won the Chess World Cup 2015, thus qualifying for the Candidates Tournament 2016. He won the tournament and earned the right to challenge for the World Chess Championship. In November 2016, he lost the championship match to Magnus Carlsen in the rapid tiebreaks after drawing 6–6 in the classical games. He won the 2016 World Blitz Chess Championship. He participated in the candidates tournament again in 2018, placing third.

FIFA WORLD CUP Sergey Karjakin

És megtaláltuk Sergey Karjakint  is

A gyengébb nemnek mondott nem is annyira gyenge

Ki tudja,jobbak mint a magyar férfi foci válogatott ? 🙂

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság szervezői arra is ügyeltek, hogy szórakoztassák a mérkőzésekre érkező szurkolókat már a stadionok bejárata előtti tereken is. Így találkozutt egy magyar őjségíró a csinos orosz futsalos hölggyel, Olga Tigianával.

Olga feladata, hogy a meccsre érkező szurkolókat a stadionon kívül szórakoztassa freestyle-tudásával
Nyizsnyij Novgorodban sétálgattam az aréna körül az angolok Panama elleni meccse előtt, amikor arra lettem figyelmes, hogy többen körülállnak valakit, aki egy vb- labdát bűvöl. Közelebb érve láttam, hogy bizony egy hölgy tart bemutatót az árgus szemmel figyelő szurkolóknak. Méghozzá Olga Tigiana, a szentpétervári Aurora női futsalcsapatának támadója.
A 21 éves játékos saját bevallása szerint kissé zavarba jött, amikor sokan körülállták, ezért nem minden trükkje úgy sikerült, ahogy szerette volna. Bár igazából nem is freestyle-os, de jó barátságban van a labdával. A rekkenő hőségben rövid szünetet tartott, amit kihasználva váltottam vele néhány szót az újságíró.

„Csak hobbiból szoktam gyakorolni trükköket. Ráadásul most nagyon meleg van és emiatt hamarabb elfáradok – mondta homlokát törölgetve Olga Tigiana, akivel csak tőmondatokban tudtunk kommunikálni, mivel az angol nyelvtudása minimális, az én oroszom pedig még csak az sem. – Minden nap van edzésünk a csapattal, hétvégente pedig meccs."

Olga Szentpéterváron futsalozik, de Nyizsnyij Novgorodban él a családjával – a két város közötti valamivel több mint ezer kilométeres távolságot hetente megteszi oda-vissza. „Megterhelő, néha nagyon fáradtnak érzem magam, de ez az életem. A világbajnokságra is a futsalon keresztül kerültem."

Instagram post by TI.7 * Aug 29, 2017 at 8:10am UTC

1,265 Likes, 4 Comments – TI.7 (@tigina.7) on Instagram

Mint megtudtam, az egyébként elbűvölő és mindig mosolygós Olga utánpótlás-válogatott, valamint tagja az orosz főiskolai futsalcsapatnak is. Alacsony termete miatt – ahogy sok orosz lány – ritmikus gimnasztikával is próbálkozott, de hamar kiderült, hogy a futball (pontosabban a futsal) az ő sportága. Nemcsak az orosz, a nemzetközi focit is szereti, a kedvenc játékosa pedig a Juventus argentin válogatott támadója, Paulo Dybala, de a Real Madrid spanyol játékosát, Iscót is kedveli.

#matchday #ЧемпионатРоссии #goal #thebeautifulgame #WomanPlayFutsalFIFA

289 Likes, 4 Comments – TI.7 (@tigina.7) on Instagram: "#matchday #ЧемпионатРоссии #goal #thebeautifulgame #WomanPlayFutsalFIFA"

 

Kivágta az ablakon a meccs után a tévéjét egy ideggyenge szurkoló

Sakkozónak gyenge lenne az idegei alapján 🙂

A VIDEÓN AZ az látható, ahogy egy argentin drukker Cordoba városában kihajítja a televízióját az ablakon, miután a franciák 4-3-ra kiejtették kedvenceit a vébéről. Szerencsére éppen akkor nem sétált az utcán senki arrafelé.


Hiába játszotta a legőszintébb focit a vébén,de kiesett Peru.
Szerintem ez a szimpatikus kis nép Peru emelt fővel búcsúzott a vébétől.

Peru legutóbb 1982-ben volt ott a világbajnokságon, így az idei szereplés egészen hihetetlen lelkesedést váltott ki a szurkolókból. A jegyeladások alapján a perui szurkolótábor a 8. legnépesebb az oroszországi világbajnokságon, ami elég döbbenetes adat, tekintve az életszínvonalat és a távolságot. Több mint 43 ezer jegyet adtak el csak Peruban, és ehhez még jön egy népes tábor a külföldön lakó peruiak köréből.
Mennyiségük mellett a peruiak a hangulat generálásában is lenyűgözőek, ahogy azt a Dániai elleni meccsre vonulva is bemutatták. Karnevál volt Szaranszkban.

Thousands of Peru fans in Russia today.. Brilliant!

Foci-maci-lelátó

These cute Female Fans will make you Fall for them Fifa World cup 2018 Russia

[huge_it_video_player id=”262″]

[huge_it_video_player id=”264″]

SZOKÁS SZERINT KAPCSOLJUK A FOCI VB LELÁTÓN A LÁNYOKAT ÉS A MACIT IS
Sajnos magyar foci nincs a vébén jó ideje, de vannak stadionok.

FIFA WORLD CUP 2018