Kergemarha-kór és madárinfluenza a magyar sakkban. Több a SAKK beteg és sakk agymosott mint eddig hitték

Kergemarha-kór és madárinfluenza a magyar sakkban. Több a SAKK beteg és sakk agymosott mint eddig hitték

 

Nem új, de sakk média módszerekben mégsem ismeretlen sakkveréb/kergemarha sakk média kór honosodott meg Magyarországon. Igen, ez kórság faj a modern kor terméke is, ahonnan és ahogyan a hírérték (sakk média) is rangsorol.Celeb sakk média világunkban, hogy honnan informálódnak sokan, mi a “legmenőbb” mai sakk hírek vagy egyéb média sláger trendi, annak csak a jó ég a megmondhatója.Hogy melyik hír oldalakon vannak a legjobb, legfrissebb hírek.Kit mi érdekel. Izlések és pofonok,sakk hír-értékek.Nem ragoznám tovább a dolgot, hiszen a média tudományok, érdekek, üzletek, egy külön világ.Hogy hol lehet a mai magyar sakk helye a mai magyar médiában azt megmondom.
Ha valakinek kedve támad ellent mondani,mást állítani, cáfolni a nagy magyar sakk kommunikációban,a MSSZ és azon belül is a sakk haverok gyökeret vert SAKKMUTYIJÁBAN, az szóljon.Tények ezreivel kínáljuk meg.De talán ami ennél is fontosabb, az nem csak a sokak által elmondott magyar sakkhagyomány, ami már rég kihalt.A mondás szerint:”Nemcsak nyelvében él a nemzet, hanem hagyományaiban is” Az a sportág, ezen belül a sakk, amelyik és akik benne
behódoltak az érdekeknek, ami persze tág fogalom,de az okos sakkozók érteni fogják.A megszokott és gyokeret vert sakkmutyik.Ne legy4en senkinek se kétségei barátaim.. Ez a kép nem fog változni ! A magyar sakk esélyt kapott arra,hogy a változás útjára lépjen, amivel nem tudott és akart élni.Helyette gyorsan alakítottak egy sakkpártot, ami ugyan személyeiben itt ott más, de néhány személy arca ismerős sokaknak a régi sakkmutyikból !Így a végére már csak egy sakkfeladvány marad,hogy miért néma az illetékes sakk média.
Nem gyakori vendég kis hazánkban a BP tavaszi sakkkfesztivál
kaliberü verseny, amire ugyan sokan mondhatják. Na és, nem világszám.Mégis nagyszerü dolog látni a sok fiatalt. Sakk Sztárjaink valamiért rendre elkerülik ezt a versenyt. No de miért hallgat a MSSZ ügyeletes sakkmutyija,mert bizony van ilyen nekik ! Miért hallgatnak sakk média sztárjaink, kopasz főokosssal egyetemben..
Nos tehát barátaim,sakk Siker ide vagy oda.A mai sakkot
is sokféleképpen mérhetjük. Mondanám a frankót.Ezek a magyar sakkverebek a díszes tollakkal, jelesnek mondott sakkról publikáló sakk seggfejek valójában csak varjak. A fekete seggek seregébe taroznak Zsuzsáktól Gáborokig.
De akár sakk kamáleonok , köpöníegforgató sakk bohócok is lehetnének.
Fiatal sakkozóinknak a BP tavaszi feszten csak a legjobbakat kívánom,ha nyernek, ha nem.Bárhová, bárkikhez tartoztok.

Ami meg nem a sakk média

Sajnos a fönt emített SAKK illetékesek Kergemarha-kórja és SAKK madárinfluenzája a magyar sakkban nem gyógyítható tüneti kezeléssel sem.A rákos SAKK sejtek már TELJESEN megmérgezték a magyar sakk ezen részét is.Nem csoda doktorokra, a régi sakkmutyikra van szüksége a magyar sakknak,akik a kórságot csak mégjobban terjesztenék.Hanem gyökeres változásra,ahová a régi sakkmyutyis vezetés se fér be.Még Kállai Gábor sem. Ahol sakkmutyival lehet valaki válogatott.A napnál is világosabb, hogy a leköszönt sakkvezetés és a még régebbi sakkveztés, persze sakkmutyiban közösen, ez tény ! sem tudott hatékony lenni !

Helyette mindent a nincs tehetségre fogtak,mindkét sakkvazetés, ÖSZEJÁTSZVA..De csak azért, hogy mentesitsék magukat a szakmai felellősség alől és a pénzken osztozzanak.

Már csak apróság, hogy a pénzekkel, támogatásokkal az ifi sakkban is sszejátszott a régebbi sakkveztés a mostani lekszönövel.Ott vertek at a sakkelnököt, ahol akarták. Ez mindíg igy ment a magyar sakkban.Takarodó van Kállaiknak is, haverjainak is. Vagy a sakk változatlan sakkmutyik lesznek a sakkvezésekben. Magyarul sakk mocsok

 

 

Miért kussolnak, lapítanak a MSSZ régi és újabb sakkmutyisai

Kukkot nem ejtettek a BP TAVASZI SAKK FESZTIVÁLRÓL.

 

CSak tippeljetek !

 • A MSSZ és régebbi sakkmutyisoknál ez már bevett szokás.
 • A MSSZ és megmaradt baráti sakkmutyija csak akkor pózol, ha a házi kedvencek tarolnak.Bérfirkász támogatással egyes portálolon is.
 • Rühellik a Fideszt,mert nem dollár milliókkal támogatta meg a versenyt.
 • Elvannak foglalva a egyesek a sakk hatalom átvétellel.
 • A szponzor és sakkelnökokok hülyitve az igaziak.
  Magyar sakkhagyomány.
 • Várják a MSSZ régi és üj vezetése a sakkmagyar csodagyerekét.
 • Várják a pénzt.
 • HELYEZKEDNEK
 • Nyalóka verseny sakk jön- Ebben Minden ! mssz nagyon otthol volt

A verseny dijazása itt

tavaszi2019 tavaszi2019