Kitüntetést kaptunk !

Kitüntetést kaptunk !

Sakk muyi mentes portál

Örömmel látjuk, hogy portálotok szinte az egyetlen magyar sakk portál, ahol nincs sakk mutyi.Se érdekek,se haverok, se semmi.Sakk mindenkiről.Fogadjátok el ezt a logót, de sajnos az elismerés mellé nem tudunk pénzt adni. 🙂 Habár a kitüntetések adományozási rendjéről Kormányrendelet dönt, hogy kiknek és miért. Úgy gondoltuk,nektek ez jár.A muyti nem összetévesztendő a politikában is használt kifejezéssel ! Hiszen a politika nyelv szótárában ez csak egy szó, de közismerten politikusaink szótára szinesebb a szivárványnál is. Főleg, ha egymást szidják ! Mi is sakk királypártiak vagyunk, ahogyan ti.De tekinthetitek lovagrendnek is 🙂 mert paci van rajta.


Ma egy különleges üzenetet kaptunk, amiben két sakkozó egy képet is csatolt a (Két pihent pihent agyú) 🙂 Dehát Senki sem tökéletes, és mindenki cselekszik jót, valamint rosszat is. És én is már annyi mindent láttam az életben, hogy szinte semmi nem lep meg. Igaz,az országjáró medvét még nem láttam személyesen,de tuti meglepődnék.

Ha felbukkan megint, akkor beszámolunk szokás szerint. Köszi az elismerést, de remélem adómenetes a kitüntetés 🙂 A medve, akarom mondani a sakk legyen veletek 🙂 hunonchess.com


[huge_it_video_player id=”252″]