Lehet választani a hallás és a látás között

Lehet választani a hallás és a látás között, most a látást választottam.

Mindenki számára, de főleg a foci fanok számára, ismerős az az érzés, amikor mint akár a labdarúgó-világbajnokságok előtt számolják vissza a napokat. Fél lábbal, már vannak, helyesebben voltak, akik már a stadionban érezték magukat vagy mások a TV képernyőhöz tapadtak a kezdőrúgásra. Ilyenkor érthető módon megszűnik körülöttünk a világ.Ez persze érthető, hiszen még azokban is előhozza a foci reflexeket, akik egyébként mondjuk nem azok a hivatásos foci fanok vagy mondjuk csak divat foci fanok. Hiszen ki ne tudná, hogy kis hazánban a focihoz és politikához mindenki ért. Vagy mondjuk labdarúgó-világbajnokságok idején fociban sikk lett jártasnak lenni a fociban. De legalábbis szurkolónak lenni. Miközben még az egész világ azzal van elfoglalva, hogy milyen is volt futball világbajnokság,vagy mondjuk ki ás mért nyert, esett ki. Eközben persze nem áll meg az élet. Habár sokan szeretnék megállítani az időt, ahogyan a MSSZ is.Hát ez most sikerült is nekik. Hősként ünneplik a horvátok az ezüstérmes csapatukat amúgy szerintem joggal.És persze az immár franciák is joggal vannak forradalmi hangulatban, mint anno Bastille ostroma után Párizsban.

Dehogy minek örülnek, tapsolnak egyesek a MSSZ facefos oldalán az új fölöttébb érdekesen megválasztott főtitkárnak, annak sok oka lehet.Lehet nem jó meccset néznek ? Persze sok oka lehet annak, ha sokan roszz vonatra szállnak, de legyen ez az ő bajuk.Birkák sokan lehetnek,mi nem a bégetés után haladunk.

Ma már nem újdonság, de még nem is gyakorlat a hogy is mondjam.Celeb média világban vagy a haverok médiájában,ha most épp a MSSZ a foci világbajnok franciákat is megszégyentőbüszkesggel ünnepli a facefos olalán Csősz kiráylt. Süketek lennének ? Vakok ? Á dehogy. Semmi extra, sak a szokásos sakkmutyi buli, mondja egy ismerősöm. Hunon látom, halottad, láttad !

Bronzérmes a magyar női sakk csapat a hallássérültek olimpiájáján.Tudom én hunonchess, ez nem vetekszik a francia arannyal, a MSSz értékvesztett világát már nem is mondom. Vagy más médiák divatos címlap sztoriaival , dehát ilyen a világ. És te mégis kiraktad. Miért ?

Lehet választani a hallás és a látás között, most a látást választottam. Hallani a hazug világot a hallássérültek, netán a hallóknak ? Minek.Senki sem lehet annyira süket, mint az, aki nem akar hallani. Gratulálunk a hölgyeknek a bronzérmes a magyar női sakk csapatnak, a hallássérültek olimpiájáján.

https://hunonchess.com/manchester-2018-deaf-chess-olympiad-ladies-hungary-team-bronze/