Megjött a virtuális elterelés sakk

Hirtelen feltámadt poraiból a Magyar sakkszövetség és már Budától Pestig tele lesza város sakkozókkal. De ha még ez is kevés,Európa után már New Yorkot
is bevenni készülnek.Ha minden sakk mesét bevettél, akkor már a magyar sakk a legjobb a világon. Vagy még sem…

El tudják képzelni, hogy a Szabadság-híd Budától Pestig tele van sakkozóval? És azt, hogy több tízezer budapesti sakkozik online New York lakosaival? Én abszolút, sőt, megannyi mást is: ezért is beszélgett számos jövőbeli (okos)projektről és innovatív ötletről Szabó László, a Magyar Sakkszövetség elnökével, valamint Kállai Gábor nemzetközi nagymesterrel. Abban maradtak, folytatják a partit.Adta hírül a Magyar sakkszövetség.

Az elterelés nagymesterei ismét megmutatták, hogy projektben és innovatív ötletekben nincs hiány, ha mellé kell beszélni. Hol van már a sakk beígért 64 pontjai,amihez nyilván alapból sok sok 10/100 !? millió kéne. Igaz, a MSSZ nem rég töredelmesen beismerte, üres a sakk kasssza.Nem mintha nem tudta volna a sakktársadalom már rég. Na de most, mert hát találékony a magyar.
Hát ha még egyesek a sakk katedra székeikbe kapaszkodnak.

Minek is foglakozni napi sakk valós gondokkal, ha a virtulás tér is megteszi.
ÖsszecSap majd BP New Yorkal online. És talán még 3D is lesz, mint anno
a fizetős sakkvébén a neten Polgárral. Vagy csak Polgár agyszüleményével és/vagy sakk anyagi bizniszével egyeseknek!+?

Mert hát a virtuális mindent megold.Miközben a világon,így a sakkban is igyekeznek alkalmazkodni a megváltozott világhoz, netán a sakkot közelebb vinni
az emberekhez. A nagy szar virtuális sakk térben/világban. Az elterelések és mennyi más világában is. Miközben persze el kell ismerni, hogy tényleg sok mindenre jó a net. De olyan is van, akiknek a kezében/hatalmában/eszköztárában vezéreltetve nem hogy okosabb lesz az ember fia,hanem még hülyébb.Sakk hülyébb !+? Vagy emberileg még hülyébb !+?
Vagy esetleg rekord születik a BP New Yorkal online térben.
Hogy mondjuk égész BP és New York a pécék és okostelókonn lóg majd.
És máris föltámad a magyar sakk. Na de nem az emberek között a magyar sakkban,hanem a virtuális szarban.Miközben egyébként a magyar sakk teljesen kezdi elveszíteni még azt a kevés értékét is ami volt.
Nem hogy a világban, ide haza.

Félreértés ne essék,
mert nem a virtuláliS világ a baj. Még azt is letojom,hogy Európai magyar sakklegenda is van. Vagy csak egyesek beválasztották magukat, mert ugye még kevés az elismerés egyeseknek. És a mai sakkot se a Polgár eredményével mérik. A menyit válTozott a sakk meg ugye ismeretlen egyeseknek. Sorrendje van/kéne hogy legyen a dolgoknak.
Miközben egyesek melldöngetve nem azt a magyar sakk valóságot mutatják, ami van. A magyar sakk szegénységet anyagilag. Vagy azt, hogy a magyar sakkot már nem is jegyzik a világon. Gyakorlatilag a Rapport van, aki valmiért passzív.
Uraim,Nem árt tudni, hogy a sakkot nem Európával mérik csak,a
magamutogatással, hanem a világgal mérik. De még csak nem is virtuális sakk derbikkel,hanem a világgal. De ami a legesleg fontosabb. Magyar ember és magyar sakkozó itthol mér.Uraim. Ideje föltenni a kérdést a MSSz nek, de még Polgár Juditnak is.Meddíg akarnak maradni/aszisztálni/végig nézni a magyar sakk anyagi válságát és persze trükkösen elterlve időt nyerni.Olimpia sakk desszertel 24 be.
Uraim. távozzanak a sakkból , ha nem tudnak megoldást találni. A világ s benne a magyar ember, a sakkozók sem virtuális bohócok.
Majd, ha idehaza a sakkozóknak, a profi sakknak,a sakkozni komolyan akaró fiataloknak tudnak komoly alternatívát adni, akkor talán már
lehet/lehetne netes sakkot is tálalni. Nem szégyen az, ha egyesek
megmaradnak a hajdani Commodore 64 tudásukon/látás módjukon.

Mert ennyi kreativitásra, a nesze semmi fogd meg jól sakk,bárkinek tellene.

Beigérni 64 pontot, majd elterelni

És biza sorrendje van mindennek !