Nem akárki, a sakk király ment a magyar gyerekek közé

Nem akárki, a sakk király ment a magyar gyerekek közé

Már megint lehidaltam ! A MSSZ adta hírül e nem mindennapi infot. Térde kutyák, megjött a sakk isten

Ki nem linkelema forrást, mert fost nem linkelek ki. De aki akarja keresse meg.

Idézet

Mátraházán is elkezdtük az edzéseket az alaposan megfiatalodott csapattal. Sok vezéres az elmúlt évben még a legkisebbek közé tartozott, idén már neki kell jó példát mutatnia és segítenie az újonc bástyásoknak. Érthető okokból az újak szereplésére, beilleszkedésére voltunk leginkább kíváncsiak. Örömünkre a gyerekek kivétel nélkül jól bírták a terhelést, a napi 6-7 óra sakkozást. Ügyesek, imádnak sakkozni adott a lehetőség az előrelépésre. Meglepetésünkre a szövetség új főtitkára Csörsz Ferenc is megtekintette az edzéseket az egyik délután, valamint beszélgetett a szülőkkel is. Köszönjük a látogatást! A jövőben is szívesen látjuk a munkánk iránt érdeklődőket az edzéseinken.

Térdra alattvalók, a sakk király meglátogatta az oskolát.

Bocsánat mesterjelölt.

Azt eddíg is tudtam,hogy a MSSZ imázs varázsnak ha be kelett számolni valamiről, akkor gondosan ügyelnek arra,hogy lehetőleg az gyerek sakk legyen.Már a reklámokból is tudjuk,hogy gyerekkel és kutyákkal szinte mindent el lehet adni,mert bármilyen koru a célkozonség azokra valamilyen hatással van. Töbnyire ez a hat a ás pozitiv, hiszen célzott marketing nem ismeretlen fogaloma reklámokban sem.De azt i tegyök hozzé, hogy a MSSZ ben nnem minden gyerek egyenlő. Kivéve azok, akik térdre ereszkedneka kirákyok előtt. Tök királyok, kiskirályok,tökfilkók a sakk palkli.

Dehát nem elemzem én a reklámot, meg a sakk diktatúrát sem.

Tudja-e, kedves olvasó, hogy vajon miért sántít ez nyájasnak látszó a dolog a MSSZ eszköztárában ? Megmondom. És bár nem Szeretnék sokadjára Szőrszálhasogató lenni, de én felismerem és talán mások is,hogy ez valójában semmi más, mint a szokásos rizsa. Elterelés, időhúzás és persze önigazolás keresése saját maguknak, ezeknek,akik már rég eldöntötték a magyar sakk halálát.. Vagy csak épp sunyiban simám kinyerik az eus pénzeket is. Gyerek tanulja a sakkot, igaz sakkozó az életbe nem lessz, mert éhenhal belőle. Nem így más országokban !

És persze a saját önigazolásukon túl, most azt a látsztot keltik a hiszékeny és balek célközümónségnek,hogy lámdolgozik a MSSZ IFI protekcióval és csalással választot vezékara. Hiszen a tények mint ha azt mutatnék, hogy már igen sok éve, nem hogy generációt nem tudott váltani a mssz ifi húgyagyu vezetése, de módszeren haladnak a magyar sakk totális leépítésén. No persze jó munkához idő kell, meg sumák sakkpalota biznisz és még sok érdekes rafinált pénzmanipulásiós dolog, ami ha a gyereksakkot nem is tolja meg rendesen, de egyesek zsebét meg igen. Csak röpke pillntást vetve más országokra, hamar ráébrednek még a laikusok is, ugynezen gyerek generáció vagy akár afiatalok is gyorsabban fejlődnek.

De oda se neki, elvégre a MSSZ ifi elnök, aki szlntén protrkcióval lett valaki a sakk katedrán, vagy csak egy érdekes választással. Mert lássuk be, hogy enékül neház lenne a sakk katedrára jutni. Valamikor azt nyilatkozta anno Csörsz F MSSZ fttkár Varga Péterrel. aki totál protlcióval lestt szimtén valaki a sakk katedrán. Nos anno a nemzeti sportnak. Persze ki ne lűtná, hogy megrendelésre, Jó úton járunk, de az elején ! Nyilatkozták !

Igen, ez látszik, az eredményeken, ami inkább szakmai loszar.

Hogy hogyan fog megélni a gyerek,ha mondjuk 18-20 évesen netán erre a sakk pályára adja a fejét, azt csak sejtem. Sehogy, ahogy ma sem ! IDEHAZA.

De ez látszik napjainkban is. Apuci anyuci gazdag és megengedhetik, hogy a gyerek a hobbyjának és persze sokan hivatásnak vegyék,már ha telik is rá. Vagy akiket. csókosokat a MSSZ támogat.Mert egyébként sakkból éhenhal. A kasszze ures, de hogy mikor toltik fol a pénzkinyerő automat,amit egyesek sokszor kirabona azt nem tudni. Ahogyan azt sem tudni, hogy mikor lesz egy felelós MSSZ,aki nem csak esti meséket regél. Netán konyítanak is a sakkhoz egyesek a katedrán.

De ebben történetben van igaz Mondat is, amit ezek a pancserok, közzétettek,Hihetetlen, de néha igazat mondanak, akarom mondani a gyerekek teherbírása jó. Ezt persze eddíg is tudtuk ! A gyerekek teherbírása jó. Arra késöbb fognak csak rájöbbi a gyerekek, hogy kár volt erre a pályára tévedni. És sakkozni a kocsmában, parkban is megtanulhatott volna a gyerek. ILYEN SZINTEN ! És megeshet, hogy bár a sakk sokmindent fejleszt, hát még az élet iskolája. Ha nem balek a sakk nebuló. Vagy csak egyesek eszköze.

Most kivételesen nem hazudott a MSSZ sakkmutyi.

Hogy egyébként masok teherbírása milyen a MSSZ ben,az is tökéletenek látszik. Mármint a pofátlanságok es a folyamatos gyereksakk hülyitések. De tuti jól fizethet egyeseknek. Habár hobbi sakkozókat meg tucat sakkozókat bátki tud gyártani.

De örüljenek barátaim, mert nem akárki ment látogatóba. A nem rég csalással ? érdekesen ? válastott ftitkár. Hiszen mint olvashattuk. Meglepetésünkre a szövetség új főtitkára Csörsz Ferenc is megtekintette az edzéseket az egyik délután, valamint beszélgetett a szülőkkel is. Köszönjük a látogatást!

 

A szokásos nyalás megvolt diktátor uramék egyik jeles tagjának.Minden happy. Én azt mondom gyerekek ott az oskolában nektek. Találkozzunk pár év múlva,de nehogy a sakk koldusok között. De emlkezzettek. Láttátol a sakk királyt. Bocs, a tök királyt, ha nem is az ászt.. Mert a sakkból éhenhaltok kis hazánkban, Sajnos. De ez má napjainkban is látszik. Hát csak ennyit diohéjban,mert nem mindenki madár. De azért remelik a sakkrajongók, hogy a kisvardai sakkpalota biznisz is jól megy a ftitkárral.

Hát ki tudja, az egyébként iskolaigazgató sakk ftitkár lehet inkoknitóba ment és ott nincs tanítás. Vagy a MSSZ székházból,ami elvileg a munkahelye kéne legyen. De ki érti ezt a sok társadalmi munkást,akik jó pénzért társadalmiznak a magyar sakkban. Vagy csak rombolnak. Meghát a sakk kassza is üres. Igyhát mindenki mossa kezét. A hülyék meg eszik a meséket. De azért gyerekek, ha legközelebb megy a tök király, nyugodtan kérdezzétek meg tőle . Milyen érzés a magyar koldus sakk királyának lenni. Vagy csak a névjegykártyára kelett a sakk meg a biznisznek. Matt.

Csörsz fiam ez 1 es volt Megbuktál. Mert lehet,hogy a te iskoládban van pótvizsga, de az élet iskolájában vagy a sakk társadolom előtt akik megbuknak,azt ember nem radirozza ki. De a Varga és Marti haverodét sem Csak ennnyít üzen a sakktársadalom Bukott bizivel meg lehet ugyan trónon lenni, de minek