NO MESE, AZ OLVASÓKÉ A SZÓ

Az olvsóké a szó

https://hunonchess.com/mint-ha-nem-csak-a-magyar-sakkozas-lenne-csak-lejtmenentben-hanem-kisse-hianyos-a-sakk-tajekoztatas-is/

Állítólag Marti elvtárs is havi félmillákat kapott !  sakk Párt toborzás-De gondolom qwa átlátaható lehet a sakk kassza, bocs sakkmutyi.

A sakk, mondhatni két idiótája, akik szerint Almási nagymester ha mond valamit.Vagy nem minden úgy van, Marti szerint, aki állíólag Alma haverja. Marti elvtárst most is nenyalt, mert ugye hátha leesik valami. Összeillenek Kállaival. Kállai szerint meg lásd korábban.Nekiment Almásinak, mert szerinte pénz nélkül is lehet sakkozzni.Ez a két sfej, meg ilyenek a sakkban.A sakk titulus csak egy dolog. Napnál világosabb, hogy helyezkedö sakk hatalmi, pitiáner senkik.Igaz, Almási sakk ideje már lejárt. De mindenbol kitünik egy dolog:A sakk nem a sakkról szól, hanem arról, hogy ki mond okosabbat.És a pénzekért., poziciókért megy a harc.Bizom benne, ha egyszer mégis taLpra áll a akk és levonja a tanulságokat, pár  embertert nem rngrd sakk közelébe.Bocs, kassza közelbe se. Csókos, hányadék banda ez mind. Sok sikert hunonchess.Eszméletlen kitartásotok van a sakk mellett..

 


 

Marti FACE
2019. új év, új élet.
A Sakkszövetségen kívül az Újpest és a magyar foci se érdekel már. Már csak két dolog fontos az életemben, igaz ezek 30 évnél régebben tartanak, és ezektől már remélhetőleg sose válok el.

IDEJE LENNE A MAGYAR SAKKSZÖVETSÉGNEK MEGVÁLNI TŐLE
ELEGET ELÖSKODOTT EZ IS A SAKKON  A MSSZ BEN
NEM FOGNAK EMIATT SE DEPIZNI A SAKKOZÓK


 

And this is the Armenian 2000 dram with Tigran Petrosian on it.

A mi Polgárunk egy bankót reklámoz épp. Ezzel csak nem arra céloz, hogy akár ő is lehetne magyar bankón ?
Most, hogy üres a sakk kassza…Elvégre még nem kapott elég elismerést,csak hegyeket.A magyar sakk is sokra ment vele-Ez ugye látszik is. A sakk titulusai ezreivel
Ha esetleg bankón lessz, nekem fenék törlésre megteszi.


Pazar az iromány HUNON! Nem a politikát céloztad meg, mert mindenhol látszik, hogy titeket a sakk érdekel.És nem csókosok vagytok.Amikor tolták a zsét a sakkba, akkor Seszták volt a jó. Igaz persze, hogy a sakkba tolhatnának több pénzt is. De sokat nem változna a sakk. Csak akkor, ha a sakk kőkemény profi teljesítmény orientált elveken müködne.Ahol lennének célok, tervek, elvárás.Nem kirakat sakk meg tucat sakkozó gyártás.De ahogy írtad pár éve.Kőkemény sakk reformok, de az meg sok sakkozónak nem tetszene.Azt mondta nekem valaki, te is abba akarod hagyni a sakkblogodat. Kérlek, ne tedd. Habár tudom én is, hogy ingyen csinálod, csinaljátok évek óta..Veled vagyunk.A fax se olvas sakk kamu mesét, csak a barmok. A NEMZETES  SAKK CIKKÍRÓ

Olyan sötét a sakkhoz, mint újholdkor egy barlangban egy néger gyászoló kéményseprő szájában a fekete lyuk!

A nemzeti s fossal egyetemben, de ezeknek se más a sakk a sakk , mint címlap sztori.Külön érdekesség, hogy a sakkszöv is erre hivatkozik ,mert a szakmai kommunikációjuk egy kalap fos.

 


Az idézet király:-)


Most a moslékot nyelik. Közben panaszkodnak .hogy ez így nem mehet.hogy Polgár Judit ismét a “szent tehén”, aki addig amíg volt pénz ott sündörgött… talán nem is a sakkszövetség, inkább a pénz körül…
De persze várják a nagy zsíros falalatokat. Az igaz, hogy kéne pénz a sakkba. De ahogy írtátok hunon, még a kilincset is lekéne cserélni a magyar sakkban.A régi érdekeket mindent. Sok sakkozó is kib.. sumák.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy Polgár, Lékó és a többiek nem látták az ifi sakk bénázásait, de nekik is a saját zseb fontosabb volt.Ami valahol érthetető, mert nyilván nem a sakk az, ahol Ronaldo fizuk vannak. Szerintem ahogy írtátok is, a közös felelellőség hiánya is vezettt ide. Király az iromány, ami ugyan nem hoz szimpatizánst, mert beszóltatok mindnek. De nagyok vagytok. Ezek a béna fax.ok egy seggel akarnak két lovon ülni.Némelyik sakkozó, edző és szülők is, akik nyalnak. Soha ne térjetek le az őszinte útról.A legjobbak vagytok, a többi picsfos. CSÓKOS,
Rendesen megfejték a szponzikat, azé 1 milliárd nem semmi.
De ha nem kap lovettát a sakk , akkor kipurcan.


IDÉZET hunonchess pár éve

Nem a computer fogja kinyirni a magyar sakkot, hanem a kapzsiság.
Polgár le fog lépni a magyar sakkból.
Carlsen veri Karajt és Fabit is vb.
Olimpia helyezés buki.
A magyar sakk kb 2019ben összeomlik, ha nem hoz kemény reformokat.
A sakkpalotából Gm et nemigen fogok látni. Idézet 2013
Ennyi
Hat csak ezért olvaslak. A modorod förtelmes néha. De király vagy. Rosszabb vagy mint Nostredamus 🙂


Nagyon helyes. Ez csókmentes werzsön és igaz
LOL


Legyen Alekosz a főnök, akkor a csaj szekció se bugyipénzt kap csak magyar bajnokira. Esetleg Mészáros Lőrinc


Almási már bejelentkezett, de isten ments,akkor LékOis sakkozni fog 90 évesen.. Meg Jucus puszi pajtás.


Gyerekek megvan !!!!
Fekete Páko
és Black is OK


Lessz itt jelentkező, ha pénzosztás megint. Polgár visszatér akkor.Ha Kinát is lefejte a sakkpalota.

LOL király


Magyar sakk oktatás
Tehetséges a gyerek, holnap is tesék hozni ÓRÁRA.Jah és a pénzt is.Kb ez a magyar sakkoktatás.Amikor a piócák fejnek.

Egyébként nem a gyerekekkel van a baj !Más feljött országok jó példa erre. És persze ott jut sakkra.


A magyar sakk miközben a fényt keresi és közben kitér a felellősség alól, az sosem lel rá a megvilágosodásra. Épp úgy, mint azök sem , akik hosszan néztek a napba,a Polgár agyament marhaságokba, majd végül megvakultak.
Aki erős, kiáll magáért, aki erősebb, kiáll másokért is.
A legjoobbak ti vagytok Hunonchess Ne hagyjátok abba


Olvastam hogy egy valaki írta, dehonesztálják Polgár Juditot, mint sakkozót, aki a világtörténelem máig élt legjobb NÖI sakkozója, ráadásul MAGYAR. Ha majd valamilyen nő eléri a 2700 as ÉLŐ pontot, akkor mondhatjuk, hogy megközelítette. Egyelőre attól még messze áll a világ.

Aki ezt írta,az is sokat lát a sakkól ! Semmit !

Ebben csak egy szó igaz.Az, hogy magyar, a többi vitatott.Az élőpont mint olyan mára már kissé tág fogalom vagy hogy mennyit változött a sakk. Polgárt utolsó éveiben,viszavonulás előtt sok női sakkozó simán verte volna, pl Yifan is.Ezt nem egy magyar nagymester is mondta,de nekem is ez a véleményem.Érdemes megnézni,hogy
min ment át a sakk a computerek miatt, annak minden jó és xar változásai miatt. A női sakk ma már egyáltalán nem vonzó pálya idehaza . Sokat tesznek érte , hogy férfiaknak se legyen az idehaza. Se anyagilag ne érje meg vagy hogy a sakkoktatás milyen harmat.Célirényosan pénzlopás vagy smafu.
Az meg nonszensz, hogy aki vilgbajnok se volt, hölgyeknél sem,a világ legjobb nő sakkozója volt a törtenelemben. Ugyanakkor szép teljesítmény volt a listát vezetnie.Ha már itt tartunk, akkor Portish is lehetne az abzolut legjobb volt magyar, de akár Lékó is, aki egyetlen magyarként vb döntőt játszott. De persze a viszonyítás kérdésében érdemes lenne megnézni pár dolgot.Csak egyet mondok, mondhatnék még 10 et.
Lékó xart se kapott elismerést és Portischal együtt összesen sem annyit idehaza, mint Polgár. Ehhez képest Polgár Carlsent is lepipálja a kivagyokiságban a média és egyéb hátszellekel.Ami ma már nem a sakknak szól, de nem is a gyengébb nemnek.Érdemes megnézni a mai magyar top csajok anyagi elismerését,ami gyalázat. Szégyen ez Polgárra is, aki leszarja a magyar sakkot. Kivéve, ha üzlet van. Ezek a tények

 


Csakúgy tolakodnak a topok a jobb magyar sakkért.Sajnos én is csalódtam Polgárba . Portisch, ha megszólalt semmit se ért. Sajnos…


Elolvasva az összes cikket,kommntet a hunonál és a neten, FBon.nekem ez jön le, de világosan.

1 tény, nem fair, hogy a sakk nem kap pénzt.
2 De ez ugyanaz a MSSZ, mint a kállai féle volt, abban a tekintetben mindenképp, hogy a régi sakk is amatőr vezetés volt ! Nagyon jól megfogalmazta Rapport T egy korábbi cikkben, hogy mi a profi sakk.
Ha öszeadom, hogy mennyi pénzt kapott a sakk, akkor nem kérdés, hogy Sesztákék adták a legtöbbet.
Csak hogy a régi sakk elvek, lásd MSSZ SZAKMAI munka mintegy átöröklődött.Most meg azok rinyálnak, akik nyertek a sakkon,de most nincs lé.Nyilván ez a helyzet nem ok.A régi sakk vezetéssel ugynez lett volna.
És most is kussolna mind, ha dŐlne a lé.De a sakk, kummányit nem lenne jobb.Egyet értek,a hunonchess a király sakk portál. A többi sakkportálnak nevezett fos, egy kib sumák,pénzsóvár, helyezkedő, nyaligép és gyáva fos.Már csak ezt olvasom.
És azért kussolnak, mert nem tudják még, hogy kinek nyaljanak,pedig csak a sakkot kéne szeretni<