Nyomjatok ide egy üziben egy lájkot, ha ti is imádjátok a MSSZ meséket!

Nyomjatok ide egy üziben egy lájkot, ha ti is imádjátok a MSSZ meséket!

Mint azt tudjátok, nem épp korrekt módon járt el a MSSZ a mostani főtitkár választással,ami nem az első eset. Ráadásbak Rapport Ricsi se fér be a válogatottba.Facebook rajongói oldalunk már nincs,mert megszüntettük. Sajnos nem volt erre időnk, hogy még azt is toljuk. Habár több rajongónk volt, mint pl Polgár Juditnak. De lényegtelen. De bértapsolókat se alkalmaztunk, mint egyesek. ÉS JÖTT HÍR, AMI MEGRÁZTA A VILÁGOT. A MSSZ megint hazudott. Már a gyerekeket sem lepi meg.Olvasói vélemények


Nagyon komoly szakmai célokat fogalmazott meg Csörsz Ferenc MSSZ újonnan CSALÁSSAL TÉNY megválasztott Főtitkára. aki egy a MSSZPOSTÁSÁVAL ennyit üzent a sakktársadalomnak. Igaz, hogy a MSSZ totál anyagi csődbe sakkmutyiba van. Tény ! POSTÁSÁVAL ennyit üzent a MSSZ HONLAPJÁN Főtitkárként célja a hazai sakkozói társadalom megbecsülésének növelése.

Nagyon komoly szakmai kihivás elé állították Gaál Zsókát Gratulálok a MSSZ nek !

http://chess-results.com/tnr354255.aspx?lan=1&art=16&turdet=YES&flag=30


Még az edzők fizetése elmegy, már ahol tellik is verseny utaztatásra. De itt is ez a tolvaj banda dönt sakkmutyiba. Ha el kéne nekik számolni elmúlt évekről anyagialg, má mind börtönbe lenne. Csörszel együtt ! Az ifi sakk project meg röhej szakmailag. A sok idiotának fogalma nincs mi folyik a MSSZben üdv. FM


A napnál is világosabb, hogy a sakk oktatás nem jó szakmailag és pénzkinyerés folyik. Valamelyik sakk nagyokos írta, asszem Kállai, hogy a tehetségek lassan áramlanak. Ez igaz,csak bacott kimondani az igazat. Mert akiknek érdeke van, mínd lapít, ahogy Kállai is. Totál sakkmutyi a MSSZ.


Egyes nem nagymesterek a MSSZ ben illetve barátaik vajon, nagymester órabérét dolgoznak ? Nah ez itten a frankó hunon ! Láttatok már nyilvános pénzügyi dolgokat a MSSZ ben? Nah ez itten a frankó, nem az hogy tehetségtelenek a magyar gyerekek. Rohadék tolvajok ezek mind.Csörsz sem kivétel.

LOL 🙂 Ezt az infot csak a MSSZ hírhedten komoly kommunikációs stábja adhatta ki. Lékóval utazik az Eb-re a válogatott Ami ugye olimpia

A Magyar Sakkszövetség kihirdette a sakkolimpián induló kereteket: a szeptember 23. és október 6. között a georgiai Batumiban megrendezendő eseményre a világranglistán 28., nagyszülei révén szegedi kötődésű Rapport Richárd nem utazik.

http://www.delmagyar.hu/sport/lekoval_utazik_az_eb-re_a_valogatott/2566581/


Hát gyerekek én mindíg is mondtam,hogy a hunonchess.com hitelessebben tájékoztat.Ezért kedveljük. Jár a MSSZ facebookfos oldalának a veder fos lájk ikon:-)


Ülök a WC-n, WC SAKK lécén, a nap betűz, a MSSZ bűz kiűz, jönnek a legyek; na én innen megyek! Most jön a rossz hír: elfogyott a WC-papír! B*ssza meg a jegesmedve, itt ülhetek egész este .


A MSSZ NEM HÜLYE CSAK SPÓROL AZ ESZÉVEL.DE IGEN HOSSZÚ IDEJE


Gyakorlatilag mindegy, hogy ki ftitkár. Más kérdés persze az, hogy sok a sumák a MSSZ ben.Jobb sajnos nemigen lesz a magyar sakk ezzel a vezetéssel. “Ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvákat!” (Hofi)


hunonches. mi a VÖDÖR fos jele ? Nyomok egyet a MSSZ FÉSZFOS OLDALÁRA.

Nem rossz ez a férfi csapat, de erősen remis kvalitásu sakkozók vannak benne.A rutin loxar, ha nincsenek extra játékosok. Sajnos Almási se sakkozik már komolyan, de szinte egyik sem. A gyengéket megverhetik, de USA,KINA, OROSZ jobb csapatok. És akkor a gyengébbek is kirakják a gépi kottát. Egy olyan kavalitásu sakkozó mint Rapport egyhamar nem fog születni idehaza. A női csapat is megkésve fiatalit. Már korábban kellett volna a Marjanovics Annamariékkal is. Egyetértek a többséggel.A férfi csaptban Balogh a haveroknak oszt táblát. Ez a MSSZ, jellemzően, de a magyar sakk is már mindent elcseszett. Polgár lelépett,Lékót korábban szerintem magára hagyták ahogyan most Rapportot. Gledura se hozta sajnos a gyorsabb fejlődést eddíg,pedig Polgár már vagy egy éve 2700 at mondott, hogy elkéne érnie.Tavalyra.Ez az ünneppnapos sakk bohózat,hogy olipiára összejön a sakk. Tromso után elkényelmesedtek a magyar sztárocskák.

Csapattagok: Férfiak: Lékó Péter, Almási Zoltán, Berkes Ferenc, Erdős Viktor, Gledura Benjámin Nők: Hoang Thanh Trang, Lázárné Vajda Szidónia, Gara Tícia, Gara Anita, Terbe Julianna


Játszon olipián a MSSZ vezetése oszt ennyi. Csörsz, Marti, Varga az agytrösztök. Hugyagyuak


ti nagyon kilógtok a sorbol hunonchess, de ezért is kedvelünk


Bevok rekedve 🙂 így válaszolok neked


Ja tényleg a tavaszi fesztiválon felajánlott 1 millió ft al mi lett?

Tippeljétek meg 1 Az országjáró medvék is keresik már a pénzt.

2 A magyar sakkba a pénz nem vész el a MSSSZ ben, csak átalakul. Oda költözik a pénz, ahol haverok vannak.

3 Nem lopnak, csak beszerzik a hiányt.

A helyes megfejtőknek 1 doboz maci sajt jár 🙂