Felszántották az ajkai futballpályát,összeül a parlamenti vizsgáló bizottság ?

Felszántották az ajkai futballpályát,összeül a parlament ?

Ezt a perverz tettet 🙂

Belpolitikai rovat egyéb sport Buga Jakab,Migráns Jenő és Soros Géza okleveles magyar állampolgárok cikke.

riporterek hunonchess.com

Vajon parlamenti vizsgáló bizottság alakul e eme gyalázat kapcsán.Fölszántották a magyar szent focigyepet 🙂

De azért lássuk be, hogy nem is annyira tragikus ominózus eset.

[su_quote]Ki mint vet, úgy arat – tartja a mondás [/su_quote]

Mint ismert, a magyar fociba irdatlan mennyiségü pénzt pumpált a kormány,de sajnos aszályos a termés. Mármint a magyar foci eredményei.

[su_quote]Mint ismert, Magyarország is sok pénz kapott az Unióból,de politikusaink is termeltek némi aszályt.Pedig még nincs is komoly klíma változás.[/su_quote]

De mint ha a változást önmagukon kéne keresni. Mert az aszály meg a lopni nem muszály is összefügg a klimával,ha tetszenek érteni.

[su_quote]Kenyeret és cirkuszt a népnek[/su_quote]

Most akkor répát, stadiont vagy mit. Avagy latinul “Panem et circenses!” régi római bölcsesség. Ha a római polgár kapott alanyi jogon kenyeret, akkor nem éhezett sem ő, sem a családja. A teli has elég az állatoknál, de az embernél nem. Ha viszont volt cirkusz is, akkor lehetett szórakozni és ennél is fontosabb, lehetett miről beszélni. Ha polgárok arról beszéltek, hogy melyik gladiátor fog nyerni, vagy milyen volt az utóbbi összecsapás, akkor nem fognak arra gondolni, hogy elvesztettek egy háborút vagy egyik-másik szenátor a közösből növeli a magánvagyonát. Ez egy politikai döntés is volt a szavazatok befolyásolására. Ugye milyen érdekes napjainkra.

[su_quote]Igaz, kis hazánk se kenyérben, de főleg cirkuszban nem szenved hiányt.[/su_quote]

Hiszen politikusaink gondoskodnak jó ideje már, hogy a végtelenített politikai show-műsorokból ne fogyjon ki a magyar publikum.Az extra fizu alap nekik,a mentelmi jog,majd erre jön az extra bónusz a lopások. Itt egy botrány, ott egy másik, a harmadik meg már megint lopott, Vagy mindegyik.

No de most valami új s szokatlan dolog történt.

[su_quote]Ajkán felszántották a focipályát.[/su_quote]

Ezt a gyalázatot 🙂 Ha ezt a ORBÁN V megtudja balhé lesz, akadt ki pár foci drukker 🙂

De ne legyünk pesszimisták,depressziósak és aggodalmaskodóak.Mert ki tudja,talán ez is lehet egy sport,méghozzá hasznos is. Most képzeljük el azt, ha összecsap a gyepen, akarom mondani a szántáson két csapat. Bivalyröcsöge vs Máriagazsifalva vagy egy Budapesti EKE SC aZ x bármelyik kerület mondjuk Répa klubb ellen. ÉS láss csodát jön az eredmény.

BAJNOKI EREDMÉNYEK 2020

Eredmény Bivalyröcsöge vs Máriagazsifalva 100 – 40 arányban nyert Bivalyröcsöge. Azaz ,Bivalyröcsöge 100 mázsa krumpli termés a 40 mázsa krumpli ellen. Gondoljunk csak bele, nem kell drágán foci játékosokat vásárolni mert mint tudjuk amíg a világ világ enni kell. És persze a hazai játékos állomány, mármint a dolgozni termelni vágyó emberekben nem lesz hiány.

Még mielőtt nagyon viccesnek találnák a történetet azért nem árt tudni. A magyar mezőgazdaságot is el száríthatja a klímaváltozás. Mint ismert és nem akarnék itt a klímaváltozásról prédikálni hiszen a témának vannak igen komoly szakértői .

Hogy a magyar politikának vannak e szakértői, abban már nem vagyok biztos ! De az is lehet, hogy az uraságok a szarka félék madár tannal vannak elfoglalva.

Magyarországon a melegedés a ‘80-as évektől gyorsul.És félő, hogy az ország hamarabb fog ezzel szembenézni mint a migráns mesékkel.Persze a kettő nem zárja ki egymást, de mint ha az agyament stadion építési láz arányait, tervszerüségeket és költségeit nézzük. Ahol ki ne tudna, hogy szórakozás is, sport is kell. A politikusoknak ?A pénzlenyulásokkal a stadionok kapcsán IS.

Ha nem nagy baj, én, de nyilván sokan mások is Répa SC nek fognak drukkolni.Mármint azoknak, akik dolgoznak tisztességgel. Most sem a politikusokra gondoltam.

Persze nyilván kell meg kéne foci is, de talán nem érdemes egy országot hülyének nézni. Az már csak hab a tortán,hogy Puskásék fütetlen foci gyepen is jók voltak. Meg ugye a mai magyar politikusok az extra lehetőségekkel mint ha csak megye III szinten politizálnának,cirkuszolnának ?

Kenyér és cirkusz kel a népnek. A kenyér OK- Jöhet a foci

Micsoda foci meccs, bajnokságok lehetnének, ha a kissé magukról megfeledkezett tolvaj politikusaink játszanának , kapálnának a Répa sc ben. Mondjuk közmunkában.Tuti tele lenne lelátó.

Talán ide kívánkoznak még eme sorok, mert hisz jómagam sem vagyok azért foci ellenes, noha engem nem érdekel annyira.

A halálos betegségek 80 százaléka a tízparancsolat betartásával elkerülhető – figyelmeztette a magyarokat Orbán Viktor új miniszterjelöltje

Hogy a 10 parancsolat betartásával esetleg jobb lenne e a politika vagy a foci ,ha betartanák a 10parancsolatot az illetékesek az ország házában az tuti.Bár ott a 10 parancsolatban konkrétan nem szerepel a mozgás reklám,de talán ott kéne elgondolkodni a politikus uraknak az egézséges és sikeres nemzet felé vezető úton.Mert halálos hülyeségek, baromságok 80 százaléka mint ha a paraement felől jönne. Tessenek már többet mozogni kedves politikus urak. Ha lehet, agyilag.

És akkor még nem is beszéltünk az egézségügy és más hasonló dolgok fontossági sorrendjéről. A stadinok totál kihasználatlanságáról. Vagy esetleg sérül e más sportok anyagi esélyegyenlősége. Drága seggfej, húgyagyú tolvaj politikus urak.

Addig is egyenek sok répát a honatyák, ami segíti a belső szervek és az artériák tisztán tartását, csökkenti a keringési betegségek kockázatát. Hajrá Répa SC

Mennyiség vagy minőség ? Vagy kapzsiság ? Mármint a magyar foci és a stadionok száma.

Végre hasznos célra használják a focipályát: felszántották és zöldséget termesztenek a földön


Elegük van a futballstadionokból az embereknek, legalábbis ez derült ki a Publicus Intézet legújabb felméréséből, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített. A válaszadók többsége nem akar állami pénzt ölni a stadionokba. Ráadásul a nagyobb hányad gondolja azt, hogy nem lett jobb a magyar foci a ráköltött százmilliárdokból.

A FIDESZ-SZAVAZÓK 60 SZÁZALÉKA IS ELLENZI A KÖZPÉNZBŐL ZAJLÓ STADIONÉPÍTÉSEKET.

Az MSZP-szavazók 96, a Jobbik-szavazók 95, a bizonytalanok 85 százaléka elutasító a stadionberuházásokkal szemben. A felmérés kitér arra is, hogy mindössze 7 százalék gondolja jónak a tao-programot, (a tao arról szól, hogy a cégeknek a nyereségadójuk egy részét az állami költségvetés helyett különféle sportegyesületeknek adják.) Erről a rendszerről még a fideszeseknek is csak 15 százaléka nyilatkozott pozitívan.

A válaszadók 72 százaléka véli úgy, hogy az állami támogatások ellenére nem javult a magyar foci színvonala, a Fidesz-szimpatizánsoknak 55 százaléka nem lát fejlődést.

Ennyi meg egy bambi, oszt jonapot


Jogosan seggfejek, nem csak azért mert tolvajok. Felhatalmazást kaptak és felmagsztolást várnak. Mire is ?

Mindenki tiszteletre vágyik, mert ilyen az emberi természet. Ezek ennek nincsenek birtokában, csak tény ! Mondják,hivatkoznak rá felhatalmazást kaptak, hivatkoznak rá tévesen. Ezek nem felhatalmazást kaptak, hanem esélyt a tisztességes munkára. Mert ha jól látják az emberek, akkor anno a szavazó lapon nem szerepelt a lopás, a demokrácia sárba tiprása. Mert ki ne tudná. hogy hogyan működnek a MAGYAR hatalomfüggő “kis meg nagy diktátorok” kis hazánkban. Aki egyszer hatalmat kap, az könnyen függővé válIK tőle. Ez a MAGYAR szenvedélybeteg azonban nem magát, hanem a körülötte állókat is elpusztítja, azzal, hogy folyamatosan gyanakszik és kontrollál, nehogy elveszítse a hatalmát. Ezért még a híveiben sem bízik. Csak azzal nem tud mit kezdeni, ha valakik nem félnek. Ezt a fajta belső szabadságot ugyanis a hatalomfüggő nem ismeri. Nehezen tudnám megválaszolni azt,hogy a Magyar politikusokat a hatalom akarása mozgatja e vagy a pénz, de szerintem mindkettő !


A végtelenségig háborúzhat Orbán a migráns mesékkel, elterelésekkel. a sok aljassággal,amit lemüvelt a Fidesz.

A fiatalokat ma márnem lehet megetetni a „majd 10 év múlva jobb lesz” szöveggel,stadionoKra nem lehet családodot alapítani.Majd ott fognAK állni üresen mementóként, meg lerohadni. A maiak is veszteségesek. Felfoghatatlan az, hogy OV provokálja a népet.Amennyi uniós pénz bejött, az országnak már nem itt kéne tartani. És a politikusok is hátradőlhetnének.Valami abszurd ez az ország.Betegek a politikusaink. AGYBETEGEK !


Megnéznék egy nemzeti konzit stadion építésben, bár nyilván no lennea többség. Vagy mégsem ? Mert még ki tudja,itt is lenne csalás !A magyar politika kb 100 év lemaradásban van a hitelességben. De azt se soros bacta el . Drága jó szent ember magyar politikusok. Hogy rohadnátok meg.


Hi hunon

Alkotmány módosítást sejtek. A traktorosok ekével nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek a foci pályákra : )


Na bm.. akkor akinek traktorja van az is a SOROS ?


Nekem is van egy MTZ traki, 10 parancsolat betartva még se vagyok gazdag.


Mensz a kulák listára 🙂 még hogy traktorod van. Te már gyanús vagy, melyik pályát akarod szántani ? Te átkozott 🙂


Van gázszerelő diplomám is.


Nah, ennyi a szerencséd.


A franc essen beléd, csak nem Pénztáros rokona vagy.


Nem vagyok rokona a nemzet gázszerelőjének


Azt írják, hogy végső küzdelem folyik Brüsszelben Betart még pár évig az alibi háború elterelés. Utána az ufókra kenik a balhét 🙂


Ne olvasd mindet,mert lebutulsz narancsosra 🙂 Na jó, de akkor mit olvassak ?


Ha képviselő vagy, azaz politikus, akkor sipirc gyónni te rohadék tolvaj. Ha ez megvolt,utána közmunka. Egyébiránt sakk királyság.


Hát tifelétek nem egy népszerü szak a gázszerelő meg a politikus szak 🙂 De végül is van benne valami. Onnan tudom, ha hazudnak mikor mozog a szájuk ?:)


Bingoooooo


Egyénként nem tartom jónak ezt az állandó kormánysajtó által sértegető idegen gyülületet. Mert ezzel csak provokálják a terroristákat. Vagy ezt akarják ? Határ lezár és puszi. De ezek másképp nem tudják elterelni a figyelmet. Rabló banda!

Kriszti BP


Ha a csövesek vagy alkeszok felgyújtanak egy kukát, akkor megmondják a seggfejek, hogy terrortámadás. Nem kell félteni a mi politikusainkat igazmondásban.


Nem nagyon emlékszem arra,hogy mikor volt és volt e valaha az országnak ilyen kormánya mint a Fidesz.Abban a tekinteben mint korrupció, lopás, demokrácia sárba tiprása, a média hatalom,ezer mutyi.Rekord maga az elégedetlenségek száma és bónusz ráadás ,hogy qwa sok pénz folyt be az Unioból.Innentől nincs miről beszélni.Persze az előző kormányok se voltak éppen szentek,de mint ha az Eus pénzekből már nem így kéne kinéznie az országnak.Erre egy stadion bolond vezeti az országot. De csak azért mert birka a nép. Azt gyorsan hozzáteszem zárásnak,egyik párt kutya a másik eb. Nem csak a választójogi törvény, a politikusok kontrollálatlan hatalma rossz, hanem a nép is birka.Ezt szebben nem lehet elmondni.Ha ORbán marad, akkor csak migráns elterelés marad a lopásokról. De lehet hogy rosszul tudom, Egy ország védelme az nem kötelesség ? Szval qwa drága és pofátlan ez a tolvaj politikus határőrizet. Akár a stricik, akik védelmi pénzt szednek.Ennyit a nagy keresztény Fideszről.