OH MAGYAR SAKK

OH MAGYAR SAKK

Juga, egy chilei dalszerző, nemrég mutatott be egy dalt, amely tükrözi az érzelmeit a sakk játék során. Minden olyan sakkjátékos, aki valaha is versenyzett, megtalálja a dalnak legalább néhány, a tapasztalataikhoz kapcsolódó szegmenseit. Az "Oh Capablanca" a YouTube-on is mondhatni népszerű lett a sakkozók körében.
Még magyar sakk világsztár ok is beájultak az extázisában. Nincs is ezzel baj. A magyar sakk kassza üres, ilyenkor a hiénák már elmennek.Habár én minden zenét szeretek! Még ezt a rohadtnak mondott magyar gagyi zenének mondottakat is.
Persze minden relatív, hiszen a mai netes világ, különösen a közösségi média tág teret bíztosít sok embernek,akik itt kívánnak valamilyen úton teret adni az önkifejezésnek,netán az üzleti haszonnak.
Hiszen az online pénzkeresés sem ritka YouTubon. A chilei dalszerző szándéka bármi is volt, én sakkozóként jónak tartom.A zenéje kapcsán meg azt mondanám,hogy mindenkinek más az izlése és ez így van rendjén.
Az enyém többnyire mindenevő, de első helyen a metál és rock áll.De most kissé átköltöttem ezt a klippet. Nem mintha versenyezni akarnék bárkikel is, akik hasonlókat töltenének föl a netre. Két dolog jutott eszembe az erdeti klipp kapcsán.Az egyík a magyar sakk nyomoruságos anyagi helyzete és a kiszolgáltatottság.
A másik, a nyomorúság és a szegénység, mert van ilyen. Még a sakkban is. A nyomorúság és a szegégység kapcsán sok ember, népcsoprt juthat az emberek eszébe.Bár én nem szeretem a szegregéciót, ami elválaszz embereket.
Bár egyesek szerint,A SAKK ÖSSZEKÖT MINKET.Hát én nem hinném, hogy valaha is kötődni fogok Polgár Judithoz.
Az ismert roma zenész egy dalában azt kédezi, hogy miért születtem e világra. Bár a dalt sokféleképpen lehet értelmezni, akár romantikus szerelmi dalként is.De vajom igaz e a kérdés a magyar sakk mostoha anyagi sorsára..

Még mielőtt megmosolyognák egyesek mondjuk Bódi zenéjét, netán a származását.
Egy dolgot sok ember figyelmébe ajánlenék. Különben sem az a szegény, akinek kevés van az erszényében, hanem az, aki többre vágyik.
És mint ha ilyen is akadna, még a magyar sakkban is.Vagy olyan,aki és akik elfordultak a magyar sakktól.
Na persze sunyiban csak egyesek. Mert még a potyát lesik.
Kifogjátok találni , hogy konkrétan kikre gondoltunk !

Nem lesz irgalom a jövőben sem azokkal főleg magyar sakk sztárokkal. MSSZel szemben sem, akik
végignézik a magyar sakk hanyatlását anyagilag is. De tehetnének érte.
Kifogjátok találni, hogy kikre gondoltunk.

by HUNONHESS
Jó a klipp es zene Chillei Barátom. Grat
Azé Öreg hunok is tudnak muzsikálni és minden hangszert ismernek 🙂
Ha értitek) Magyar barátaim

OH MAGYAR SAKK

Mért születtem e világra  
Read previous post:
Chess960 Match:Aronjan hatpontal vezet, Kaszparov hátránya három pontra csökkent

https://youtu.be/WPKoO2krlEg games download PGN [Event "Champions Showdown 2018"] [Site "Saint Louis, United States"] [Date "2018.09.11"] [Round "1.1"] [White "Kasparov, Garry"]...

Breaking -Jutott pénz a sakkszövetségnek

Diving Chess in London

https://youtu.be/9-4qejF8Mow Chess, Underwater? Watch The World Dive Chess Championships [Video] https://youtu.be/0xq5s-94aNA https://youtu.be/-LEbLydbuPg https://youtu.be/xOeWOD5WVCQ Links Mind Sports Olympiad website​    

Olimpikon vendégek a balatonlellei sakktornán

Topalov Leads Kasparov In Chess960 Match After Day 2

https://youtu.be/vhffbuMB-_A [Event "Champions Chess960 G30"] [Site "Saint Louis USA"] [Date "2018.09.11"] [Round "1.1"] [White "Kasparov, Garry"] [Black "Topalov, Veselin"] [Result...

Close