PATT a magyar sakk

 

Révész Máriusz állítólag nem vállaja a MSSZ elnöki posztot

Sakkban, ha a soron következo játékos nem tud szabályos lépést tenni, de a királya nem áll sakban. Ezt nevezzük patt-nak.

Sakk titkoszolgátunk jelenti, ami vetekszik, a KGB,MI5, ciA val is sakkban.:-) azaz, a sakkozók öszintesége.Hihetetlen, de vannak még. akik hisznek a magyar sakkban.
Nos, Révész Máriusz állítólag nem vállalja a MSSZ elnöki posztot.Osszeférhetetlenség miatt- Lásd pozicío.

Megkértük Lábas Jenő sakk politológust, hogy értékelje a helyzetet. Lábas a fedőneve a sakk ellenálásban, ennyit róla
🙂

Tied a szó Lábas.

Nem tudom miért nem válalják a sakk posztot, de vélheten az irány mit sem változna.2012 óta a sakk a NAT része az iskolákban. A megkezdett úton végig kell menni nekik, ha már egyszer átverték a szponzort vagy a sakkozókat.A sakkpalota jó, Számtalan sakk világbajnokot adott eddíg is. 2012 óta.Minden gyerek álma a sakkvb cím.Nem is véletlen, ha gyerekeink, a tini GM ekkel egyetemben sorra nyerik a szuperversenyeket és építenek palotákat..Bocsánat, álmukban.Egyre vonzóbb a sakkpálya eletmodell, mert már a legjobban keresnek.
Most épp sajnos pénzt, mert a MSSZ kassza üres !

De onkéntesek már koldulnak arra,hogy a lányok kitudjanak utazni a csapat vébére.Állítólag Polgár tárgyalásba kezdett Lékőval,igaz már rég nem tárgyalnak ! Ez csak egy aprőcska tény.De lehet, majd fognak, már csak a látszat kedvéért is.Meg a Polgár sakk médiában már megszokott az alákérdezős sakk interjuk. Most olvastam egy tanulmányt, hogy a gyerekek az isiben okosak a sakktól. csak épp a magyar sakk nem.Jah,bocs.
Az egyik a Polgár reklám imázs volt, a másik meg tények.Arra jutottam, hogy bár nem rossz koncepció a sakk az iskolába és még csak nem is a magyar gyerekek tehetségtelenek sakkban.Hanem, beteg ez a sakkrendszer.
Elmebeteg már ez a magyar sakk.Bár Polgár úgy is érthette, hogy elmehetek a sakkból és el is ment.
Elveti a magokat.A nagy visszavonulása egy megtervezett biznisz volt,köze nincs a sakkhoz, a komoly sakkhoz.

A magok nem kelnek, mert folyamatosan lopják az öntözővizet.Lopás az is, ha idióták mondják meg a stratégiát.
Vagy kecskére káposztát.

Kovetkezésképp a sakk palánták ezért is nem nőnek.És nőknek se való a sakk kishazánkban, mert lealázzák őket nevetséges pénzekkel évek óta. Lásd Mgyarb cím.De az esélyek egyenlők, hisz PJUDIT esélykövet is.
Jah, bocs.Nem egyenlőek, mert neki több van a zsebébe. Állítólag a fejébe is.Bár attől tartok,hogy a sakkozókéba már több, hiszen rájöhettek a turpisságra. De ha ez a módszer se jön be, márpedig nem fog, hiszen kinyirjak a versenysakkot direkt.És már így is óriási a lemaradás, de szerencsére mesékbe nem ! Szval nem lennék meglepve, ha Polgár már őssejt sakk átültetésbe gondolkozna a sakkban.Az se rossz biznisz. Neki ! Mident egybevetve
szerintem a Polgár és a MSSZ ifi tagozat megbukott. Annyit zárásként mindenképp, hogy nem a magyar gyerekek a buták sakkban, és nem azok cseszték el a sakkot,de nem is a computer sakk idehaza.És olyan embert én még nem láttam a magyar sakkban, aki vállalná a felellősséget.Könnyebb a gyerekre kenni a balhét.De ki tudja, Indiába s más feljövő országokba az Ufók szállítják az egyre jobb sakkozókat.De nem adnánk több ötletet,mert Polgár lecsap a sakk Ufo programra is.Az se rossz biznisz a beetetésben. Szerncsére vagy inkább a sakk szerncsétlenségére, a sakk főszponzi semmit se lát a sakkból.Ami meg ugye a magyar sakk szerencsététlensége.

Szégyen ez már s gyalázat. Még egy kérdés .Miért lapítanak az illetékesek ?A sakk összeköt minkeT PJudit idézettel válaszolnék. Egyeseket a pénz és önzés köt össze. Még Polgárt is !

Ezek kegyetlen szavak, de sajnos tények !

Köszi Lábas az inrejut.
Nincs mit, nektek bármikor !