Polgár Judit nagyon büszke , de ez látszik is a magyar sakkon

TI KÜLDTÉTEK


Polgár Judit nagyon büszke , de ez látszik is a magyar sakkon

Polgár Judit nagyon büszke a nővérére, adta hírül közösségi oldalán.A sakkozók is nagyon büszkék Polgár Juditra,aki sokat tett idehaza a női sakk egyenlőségéért. Ezért lehet az, hogy a magyar hölgy sakkozók bugyipénzt érnek, mondjuk egy magyar bajnoki cimmel. A férfiak sokkal, sokkal többet.

A saját zsebébe azért tett Polgár többnyire, a sakkpalota biznisszel !Sokat tett idehaza a sakkért is,ha önmagát kelett mutogatni, a média haverokkal és hátszelekkel máshol ! Már csak apróság, hogy a magyar sakk kassza üres, de ez is csak az esélyek miatt lehet.A támogatási rendszer.

Az meg csak véletlen,hogy a sakk versenysport mára már a gazdagok és csókosok kiváltsága idehaza.
Szégyelld magad Polgár Judit. esélykövet

Üdvözlettel. a sakkozók.

Celeb Judit

egoista (melléknév)
Csak magára gondoló emberre jellemző (tett, gondolkodásmód, hozzáállás).
Az egoista célok hamar kiderülnek, ha a kölcsönös segítségről van szó. Egy beképzelt emberre jellemző az egoista látásmód.

Gratulálnánk mi is, de nincs mihez. Polgár Judit esetében
Üdvözlettel, a sakkozók.

Polgár Judit Nagyon büszke vagyok Zsuzsa nővérem eredményeire, kitartására és küzdőszellemére. A nemek egyenlőségében betöltött úttörő szerepe nélkül nem tudtam volna elérni a sakkpályafutásom csúcsait. Köszönöm, és gratulálok, hogy beválasztották a Sakkhírességek csarnokába!


TI küldtétek

Polgár ügyesen lenyulta másképp Carlsen mondatait.

Az az érdekes, hogy Polgárnak nem áll jól és hamískás ez a nagy feminista szerep, hiszen a hazai sakkot lex…a.
De a sakkbizniszének jót tesz. Azt hittem visszavonult. mikor lemondott bukott kapitányként,végre jut idő a családomra, mondta. Dehát a pénz és a kapzsiság.Ravaszul, ügyesen kinyirták a magyar versenysakkot,a sakkpalota mesékkel.Ennél jobban csak politikusok mesélnek.Ragadt RÁ !

Polgár
„A körülmények között lehet különbséget tenni, nem pedig a nemek között”

Carlsen
“A tehetség univerzális, de a lehetőség … nem”


Döbbenet, a magyar sakkra már nincs pénz.Szinte mindenki hallgat.Ez a Pi.. meg ugy tesz, mint ha nem is tudna semmiről.Ki volt ez agyalva.Nem kell kínlódni a sakkal, a sakkpalotabiznist 8 éve eszik a sakkbirkák, Aki meg verseny sakkozzni akar, ha pénze van megteheti.


Az egész Polgár szarság a sakkpalota meg mind egy látszólag hosszú távú befektetés, ami 8 éve csak azért nem térül meg, meg nem is fog, mert a sakkot leteszik. Főleg a sakk oktatásban a MSSZ ben. Ezt Polgár közömbösen nézi, mert neki a sakkpalota az üzlet,a parasztvakítás.Az más kérdés, hogy a versenysakkot direkt kinyirták ! Több a zsé az oktatásban, bocs sakk kuruzslásban. Csak egy kérdés. A gyereke buták vagy
a sakk illetékesek szélhámosok, Polgár is. Ez itt a frankó gyerekek. Meg ugye az EU sakk pénzek lenyulása, mert arra is adtak.


FIDE egy csalad vagyunk, a sakk összeköt 🙂 Polgár
Egy családba van a sakkmutyi:-)


A felelősség vállalása a magyar sakkért, másokért, az egyik legfontosabb megtanulandó feladat lenne. Csakhogy az ilyen sakkceleb sztárok, mint ez is…volt, hogy Soros, vagy az Áder, vagy a Seszták.Jól tudott helyezkedni…
Megnézném, hogy a mai sakkba medídg vezetné a listát.


 

Nem kevés fáziskésésbe vannak egyesek, amikor csak kitüntetnek 🙂 nem a valós magyar sakk gondokkal foglalkoznak,elterelnek. Vagy mert Polgáréknak már minden kitüntetés megvan, sportot csinálnak belőle.Ez is világrekord lessz,a kitüntetésekkel.Barátok közt így megy.Sakkra nincs pénz, nézzétek a nagys azonnyékat.

 

Polgár írt egy sakkpalota hablatyot, mindegy.Egszer írhatna már valaki egy magyar sakk kódexet is. Felelősség, becsület, sport, elhivatottság.Mert ez sakk kupi.