Schwarzeneggert páros lábbal hátba rúgták, egy mondattal megsemmisítette a támadót

 

Schwarzeneggert páros lábbal hátba rúgták, egy mondattal megsemmisítette a támadót

Később mindenkit megnyugtatott, hogy semmi baja, illetve azt is kérte, ne a hírnévre vágyó rugdósódóval foglalkozzanak, hanem igazi hősökkel, akik meg is érdemlik a médiafigyelmet.

A terminátor szerint inkább az ilyen példamutató srácokról kellene beszélni:

Tegyetek meg nekem egy szívességet: ahelyett, hogy egy hírnévre vágyó férfiről készült videót osztogattok meg, inkább nézzétek meg ezt a fiatal hőst, aki bizonyítja, a mozgás mindenkié, ő pedig meg is érdemli a hírnevet.

Arnold Classic Rapid 2019

2019-05-17 – 2019-05-20

Arnold Schwarzenegger beszélt a sakk iránti szenvedélyéről az Arnold Chess klasszikus játékok megnyitásakor, Dél-Afrikában Johannesburgban. – Elkezdtem, amikor nyolc éves voltam az apámmal, minden nap kellett játszanom vele. Amikor Amerikába mentem, ott kezdtem játszani a barátaival és az emberekkel az edzőteremben ”- mondta. – Mindig életemrésze volt nekema sakk.

Arnold Schwarzenegger with GM Sahaj Grover, IM Daniel Cawdery and Chess South Africa officials. | Photo: Alessandro Parodi/

Schwarzenegger az ikonikus színészként és Kalifornia egykori kormányzójaként ismert, az Arnold Classic játékokat alkotó, öt kontinensen évente megrendezett versenyeken. Johannesburgban a különböző sportkódok 24 ezer résztvevője és 300 kiállítási stand állt össze a Sandton Kongresszusi Központban május 17. és 19. közöttOfficial site

GAMES CLICK HERE

Schwarzeneggert páros lábbal hátba rúgták, egy mondattal megsemmisítette a támadót

 

Arról is olvashattunk, támadás érte Arnold Schwarzeneggert egy Dél-afrikai sporteseményen, mikor egy férfi páros lábbal hátba rúgta a színész ex-kormányzót. Schwarzenegger hiába volt testőrök gyűrűjében, a támadó eltalálta, bár az osztrák később úgy nyilatkozott, először csak azt hitte, a tömeg lökött rajta a szokásosnál nagyobbat.

Később mindenkit megnyugtatott, hogy semmi baja, illetve azt is kérte, ne a hírnévre vágyó rugdósódóval foglalkozzanak, hanem igazi hősökkel, akik meg is érdemlik a médiafigyelmet.

Az Independent azt írja, Schwarzenegger a dél-afrikai Johannesburg Sandton Kongresszusi Központban volt, amikor megtámadták: a színész fotózni kezdett a rajongókkal, amikor egy férfi ugrás közben hátba rúgta a 71 éves színész-politikust.

A férfit azonnal lefogták, Schwarzenegger pedig kisétált a teremből. Még aznap, valamivel később posztolt egy videót a volt kormányzó a Twitterére, ahogy köszönti rajongóit a városban, láthatóan jó passzban.

Arról nem szól a fáma, hogy a testőrök milyen dícséretet kaptak.Arról sem szól a fáma, hogy a bátor gyerek hatulról ugyan bátor volt. De ismerve , hallva a Johannessi zsaruk vendéglátását. Szinte bíztos, hogy a derék gyereket helyrerakták. És bekerült az USA egy bizonyos névsorába..
És akik ott helyt kapnak, életbiztosítást nem kötnek rá
Amerikában.

Arnold TWITTER

Hitelesített felhasználó

@Schwarzenegger

Thanks for your concerns, but there is nothing to worry about. I thought I was just jostled by the crowd, which happens a lot. I only realized I was kicked when I saw the video like all of you. I’m just glad the idiot didn’t interrupt my Snapchat.

Arnold Schwarzenegger üzeni , hogy két nap múlva jön ki a Terminátor

Ősszel mutatják be az új Terminátort, melynek forgatásáról eddig csak egy hivatalos fotó került ki. Azonban Arnold Schwarzenegger az Instagramon posztolta, hogy két nap múlva érkezik az előzetes.

„Mivel a jövőből származom, hivatalosan is bejelenthetem, hogy a Terminátor előzetese 48 órányira van” – írta

A Tim Miller által rendezett Terminator: Dark Fate-ben Schwarzenegger mellett Linda Hamilton és Sarah Connor is feltűnnek majd. A film producere az 1984-es Terminátor: A halálosztót rendező James Cameron lesz.