Soros vagy párhuzamos kapcsolatba keveredett Németh Szilárd ?- Vagy a net beadta rezsiszámlát ?

„A T-Systems múlt hét péntek óta blokkolja az országgyűlési képviselői irodámat, mivel azóta se a telefonvonal, se az internetszolgáltatás nem elérhető. Magyarázatot várok!”

- olvasható a rövid posztban.


A Fidesz alelnöke, Németh Szilárdnál a Facebookon jelezte, hogy nem jó nála a net, ezért magyarázatot vár a T-Systemstől. A cég azonnal közölte, hogy utánanéz a dolognak.
Pár órán belül meg is érkezett a cég hivatalos válasza: „A szolgáltatás kimaradása a csepeli körzetben a múlt héten fellépett áramkimaradás miatti műszaki probléma során keletkezett. A javításon a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország munkatársai dolgoznak, legkésőbb a mai nap végéig helyreáll a szolgáltatás.”
Sőt, a cég rögtön utána közölte, hogy a szolgáltatás már helyre is állt. Németh Szilárd tehát megszereltette az internetet, és ehhez nem is kellett mást tennie, mint hogy felemelte a hangját a Facebookon. Igazi magyar sikertörténet ez.


Ellenállások soros és párhuzamos kapcsolása, az eredő ellenállás

Egy áramkörbe egyszerre több fogyasztót is bekapcsolhatunk. Az ilyenkor kialakuló feszültség- és áramerősség-viszonyokat kizárólag az szabja meg, hogy az egyes fogyasztóknak mekkora az ellenállása, és hogy milyen módon lettek az áramkörbe bekötve. A továbbiakban a fogyasztókat nem különböztetjük meg egymástól, és egyszerű ellenállásoknak tekintjük őket. A belőlük kialakított áramköröket hálózatoknak nevezzük, amelynek eredő ellenállása az az ellenállás, amellyel egy hálózat úgy helyettesíthető, hogy ugyanakkora feszültség ugyanakkora áramerősséget eredményez ezen az egyetlen ellenálláson, mint az adott hálózat esetében.

Ha egy áramkört úgy állítunk össze, hogy benne nincs elágazás, akkor az ellenállásokat sorosan kapcsoltuk a feszültségforrásra.

Net kommentek Hofi géza: Kell egy kis áramszünet :))) Hofi - Próbálj meg lazítani
Németh Szilárd szerint túl sokan járnak egyetemre, és jobb lenne, ha többen térnének vissza a gyárakba Németh Szilárd1996-ban a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatási vezetői szakán szerzett oklevelet.
Az olyan ember, aki nem ért a számítógéphez, a XXI. században analfabétának fog számítani. Teller Ede KIRE GONDOLHATOTT ?
De jól megy már egyeseknek csak nettel tudnak dolgozni meg töörvényt alkotni. Nincsenek ezek elkényelmesedve ?
A számítógép embertelen olykor a politikusokkal: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.
Minden felhasZnáló sorosan vagy párhuzamosan van bekötve a neten ? Rezsi Szilárd volt a SOROS 🙂 gépet összetörte vajon NSZ? Azt nem írja.

Meghekkelték volna a migránsok 🙂 Migráns killer vírús lehetett 🙂 Ha ez hivatalos verzió lenne. Ösmerjük a fidesz meséket
Ez már a migráns invázió 🙂 Nem rég focipályát szántottak Ajkán és már a vaddisznók begerjedtek 🙂 Akarom mondani a szendvicses vadak. Erre meg újabb isten csapás.
"Non system disk or disk error, Replace and strike any key wen ready. "? Isten nem ver bottal:)
Ejjnye már, fészbukozni meg rárérnek a politikus urak ?
Ez már az új magyar titkosszolgáat tesztje ? A vezér megfidel !
Reméljük nem csajoznak a politikus urak a neten 🙂 Vagy bizniszelnek. Olyan ártatlanok 🙂
Magyarország jobban teljesít,ez most látszik. A digitális kor kór.
Read previous post:
Summer Chess Classic – 2018-05-15 – 2018-05-24

St Louis Summer Chess Classic 2018 (Saint Louis USA) Tue 15th May 2018 - Wed 23rd May 2018 - Official...

Terjed a mesterséges intelligencia – Erre még az AlphaGo Zero is beájulna

Az AlphaGo a Google DeepMind által kifejlesztett számítógépes goprogram, mely 2015 októberében elsőként vert meg profi gojátékost előnykő nélkül 19×19...

First Saturday GM/IM May 2018 BUDAPEST

Starting rank list of players First Saturday GM May 2018 No. Name FideID FED Rtg 10 GM Plat Vojtech 325740...

Capablanca Memorial 2018 2018-05-09 – 2018-05-20

53rd Capablanca Memorial 2018 (Havana CUB) Tue 8th May 2018 - Sun 20th May 2018 - Official Site - Results...

Vishy Anand is the brand ambassador of the Poker Sports League. He visits the venue and interacts with the poker players.

On Mother’s Day, Vishy Anand tells me that he would have never started playing chess if it wasn’t for his...

Close