Terjed a mesterséges intelligencia – Erre még az AlphaGo Zero is beájulna

Terjed a mesterséges intelligencia Erre még az AlphaGo Zero  is BEÁJULNA 🙂

Az új agrárminiszter szerint egy migráns eldobott egy szendvicset Hevesben, ebből lett a sertéspestis SZERZŐ: 168 ÓRA

Bemutatkozott az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága előtt Nagy István, aki Fazekas Sándort váltja a Földművelésügyi Minisztérium élén a negyedik Orbán-kormányban.

Egy biztos, ha az új emberminiszter, Kásler Miklós bölcsességeit is figyelembe vesszük, máris egy egészen fantasztikusan komptenes kormány néz ki a magyaroknak a követező évekre.

168ora

Vélemények a neten csak dióhéjban

Nincs mese emberek, kerítést az égig.A madár migránsok ellen is mert azok meg hozzák a madárinfluenzát. Fiam ! Te vagy holnaptól a madár migráns miniszter. DE A POLITIKUS SZARKÁKKAL MI LEGYEN ? Azok már megfertözték az országot. Csak a migráns duma azt megették választáskor is.


Kevés a kerítés jönnek a migráns szúnyogok is !

És akkor szó sem esik róla, hogy új, veszélyes szúnyogfaj bukkant fel Magyarországon aminek nyomán trópusi betegségekből is járvány alakulhat ki. Miközben meg védett madarak Magyarországon a szarkák, azaz a zsivány politikusok. Milyen érdekes, hogy egyes politikusok csak a migráns lemezt nyomatják.A stop szarka csomagot mikor tárgyalják ?


Hát nem tudom Pócs János szerint meg Jézus jász volt, mert jászolban született. Rezsi Szilárd szerint meg bádogosnak kell menni Hogyan bír el a magyar föld ennyi IQ vitézt És ezért még fizetést is kapnak


A STOP IDIOTÁK CSOMAG MIKOR LESZ BEADVA A PARLAMENTBE a politikusokra?


onnan tudod mikor egy politikus hazudik,ha mozog a szája. Szinte mindegy mit mond.


Kezdem érteni !

Most hogy a disznó megette a szendvicset, akkor a bolondgombát meg a politikusok eszik. A DISZNÓK 🙂 Karámba velük


wikipedia magyar politikus Magyarország politikusai, a „kreatív tolvajok”hazája ?Az hogyan lehet, hogy egyeseknek mindenről a migráns jut eszébe. Viszont MINDEN MAGYARNAK meg a tolvaj MAGYAR POLITIKUSOK. Pedig a tudósok azt mondják, hogy a magyar nép nem a birkáktól származik ! De azt egyértelmüen kimutatták, hogy a MAGYAR POLITIKUSOK a szakák nemzetségébe tartoznak.Tömjén Zsóti a nemzet fövadásza miért szarvasra és nem szarkakra vadászik ? Tiltja a vallása, ami nincs neki ?


Mutáns faj keletkezett , a homo hungary politikus szarkafaj. A magyar politikai élővilág evolúciója azt jelenti, hogy a magyar politikusi élővilág összetétele folyamatosan emelkedik, a fajok folyamatosan átalakulnak ártatlan bárányokká, új fajok keletkeznek és csak lopnak meg lopnak !


Megy az állatorvos a faluba, majd bekiabál egy portára. Bátyám, baromfija van ? Van, politikus ! Akarom mondani tolvaj, de már kitagadtam.


Ezt az országot nem a vaddisznók, de nem is a migránsok mérgezik, mérgezték meg már rég. A MAGYAR POLITIKUSOK MIND !A Kórnak több nevet is lehetne adni mint, kapzsiság, hatalom vágy, de mindegy mit. A magyar nép egy birka.De az is tény sajnos, hogy nagyon sok ember fél valamint félre van vezetve. És persze a hatalom megveszi az embereket, akiket lehet. Csak reménykedni lehet,hogy a követkző nemzedék már nem termel ki ilyen magyar politikusokat. De abban a nemzedékben mire odaérünk, elfogy az ország népe demográfiailag is. Vagy betelepítik ukrán magyarokkal és román magyarokkal.Ezeknek csak a hatalom fontos. Ennek a sok barom politikusnak, politikának nagy ára lesz. Ezt az unoláink érezni fogják. Egy nagy lószart nyert a Fidesz.Hatalmat meg pénzt önmaguknak. Ez más korábbi rendszerekre is igaz sajnos. Téves az az elképzelés, hogy az erkölcsös politika erkölcsi kompromisszumokkal is célt érhet. Úgy nem lehet eljutni északra, ha közben dél felé megy a politika, mindegy, milyen lépésekkel meg milyen irányba haladnak ezek meg merre. HA A CÉL A HATALOM MEG A LOPÁS. EZEK A TÉNYEK ! Köpjetek egyet, ha politikust láttok ! Csak ennyit tehettek. Csak érdekességképp: Több kárt okozak a világon a politikusok mint a természeti kataszrófák, balesetek,betegségek egyebek. Már csak azt kell megnézni, hogy mondjuk a magyar politikusok mennyi kárt okoztak idehaza iS. Mondjuk az elmúlt 40 évben. Nem kell itten komcsizni meg narancsozni se hozzá.Számold ki és majd utána nyald ki a seggüket. Erre megjelenik bármelyik magyar politikus köcsög és adja a jóistent meg Einstejnt. Ugyan már… Férgek mind.


Egy kormánynak nem az a dolga, hogy megvédje az állampolgárait ?


Az a dolga,de így mi lophatnak ezerrel !


Mi van, ha nem jönnek a migrik ?


Nem gond, akkor jönnek az UFók LEMEZ meg Pataki. Gyere őrült, gyere őrült, névsorolvasás, Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!


Sose bízz vakon a GPS-edben! DE POLITIKUSBAN SEM !

Az AlphaGo a Google DeepMind által kifejlesztett számítógépes goprogram, mely 2015 októberében elsőként vert meg profi gojátékost előnykő nélkül 19×19 mezős táblán.[1]

Az program algoritmusa a gépi tanulás és a fabejárási (wd) technikákat kombinálja, amit emberi és gépi játszmákból származó tanulással egészít ki.

Az AlphaGo jelentős előrelépést jelent a korábbi goprogramokhoz képest. 500 más goprogram elleni játszmából (beleértve a Crazy Stone-t(wd) és a Zent)[2] az egy számítógépen futó AlphaGo egy kivételével mindet megnyerte.

Egy hasonló versenyben, ahol az AlphaGo több számítógépen futott, mind az 500 játszmát megnyerte más goprogramok ellen. A partik 77%-ában szimplagépes AlphaGo ellen játszott. Az elosztott verzió 1202 CPU-t és 176 GPU-t használt, körülbelül 25-ször többet, mint az egygépes változat.

AlphaGo learns Chess, pwns Stockfish