Változás a MSSZ élén ?

Változás a MSSZ élén ?

Információk szerint Révész Máriuszt kérhetik föl a MSSZ elnoki posztjára.

Közismert, hogy a sakk anyagi gondokkal is küzd.A női csapat sakk csapatvb szereplése nem dőlt el.Kérdés Hoang játéka.Szerirntem Hoang nélkül a csapat smafu.Nem valószinü, hogy Annamarit berakják.A sovány kifogás édesapja személye ellen, immár lehet , hogy a sokadik változatlan kifogás.A CSÓKOS SAKKBAN.

Illusztris példa arra az Annamari esete is, ahogyan a MSSZ el lehetetlenit sakkozókat, töri ketté a pályáját a mssz.
Ma már világosan látszik, hogy a gazdagok sportja lessz a versenysakk sajnos.Vagy akik tudnak támogatót szerezni.A felellösség Polgárt terheli és a MSSZet is.Bohózat ez sajnos.A kamu generációváltás mese, ami egyeseknek igen jól jövedelmez.És persze jó kifogás a szakmai kudarcokra legalább 10 éve.

Bár konkrétan Polgár nem tölt be funkciot a MSSZ ben, csak Fide díszpinty. S lehet, hogy vakszimultánt játszik, ezért nem akarja látni a magyar sakk egyéb,mondjuk női sakk egyenjoguság gondjit sem. Mig a MSSZ ifi szekció ifi vezetése egy rakás x.r a sakkmutyikkal is.

.

Az olvasóké a szó

Csak nem tán Kállai keze van az MTK ás kislány csapatba rakásának, Jól tudott mindíg is helyezkedni. Hunon. legyél te a fónök.

Á gyerekek, én sose vágytam rangra,pénzre. Én itt érzem jól magam a pór nép sakkozók között..A sakkba kéne vagy évi 300M milla, de még a kilincset is lekéne lecsélni benne,az osszes régi érdek sakkozókat és jelenlegit is lekéne cserélni. Szakmai és pénzügyi kontroll mellé. Ilyen sose lessz a magyar sakkban.IGAZ, RÉGEN SE VOLT.Nem a politika s nem a gépek miatt ilyen ramaty a magyar sakk,hanem maguk, egyes pancserok nyírták ki a sakot. Saját zsebre a sakk királynövel is, ha érted kire gondolok by HUN ON

Hunon, szerinted most milyen a magyar sakk ?

Mondom:A sakk mint tudjuk királyos játék és csak véletlen, hogy kis hazánkban már igen rég grófok, vagy épp most királynő ! féle is, alattvalói a sakk rendszer, ami sanyargatja a pór SAKK népet. És persze vannak a díszes udvartatási bohócok is, akik körbeveszik a sakkot, egyes sakk szakírók, tanácsadók is.Akkor, a sakk kuruzslók is.Nem azt mondják amit gondolnak sokan,hanem ami a zsebnek jót tesz.És persze a szponzort is madárnak lehet nézni.

A szakma krémjei is, mint álnagymesterek.Jah, bocs, az órabérük az.Ezért lehet az, hogy egyeseknek kocsira is tellett.De most, hogy van ez a sakkpalota 2013 óta, már mindenki sakkozó akar lenni, vega sakközó, mint a Kállai recept, amivel, mert régen jobb volt s pénz se kell manapság. Max éhenhal a mai versenysakkban.De hálisten itt van a mi királynénk, aki ma már a fasorba se lenne a gépi és más sakk miatt sem. De azért imádni kell a sakk pórnépnek. Nagy szerelmes sakk nemzet a mienk, a csókos sakk. Mindíg is mondtam, nem a gyerekeink a buták, hanem a tanító bácsik buták és kapzsik a sakk katedrán is. Meg ugye nagy a rokonság. A sakk királyi udvarban.

Jön a csapat vb. Vajon, játszik legjobb juniorunk, a Marjanovics Annamari? Vagy a szokásos sakkmutyi , ahogy eddíg? Vajon,leszz e pénz rá, hogy menjen a csapat. Vajon, a hölgyeink kapnak normális pénzt is. lányaink idehaza?

Bár Vzsuzsa korábban írta, hogy Rapportnak fontosabb volt a pénz, mint az olimpia. Vajon, mi a könnyebb,gépi helpel észt osztani Vzs. Vagy profi sakkból megélni ma. Csak megunk között kérdezem Barátaim. Megéri ma sakkban a legjobnak lenni idehaza ? Vajon, mennyit is kaszáltak egyesek a MSSZ ben.. Vajon, mennyit is kerenek más görbeláb sportokban ? Játszon köpönyegforgató Gábor ? Elvégre régen a kő is lágy volt. Csak a sakk kissé másabb. Vagy a csajok csak az ágyba kellenek, meg mosni, takarítani ? Vagy megfejni a szüleiket edzés gázsikkal ? Micsoda esélyegyenlőség a sumákban is. Ilyenkor Polgár becsukja a szemét ? Hány éve is ? Oskolaba a gyereket, sakk oskolába, had hízzon a sakkpalota,had fejjenek a sakk vámszedők, egyes edzők. Mert itt verseny sakkból éhen halsz.. Ez a csókos sakk