Az év sakkozója portálunkon Anya Taylor-Joy

Az év sakkozója portálunkon Anya Taylor-Joy,aki a vezércsel főszerrpét játszotta.

 😉

A record-setting 62 million households chose to watch The Queen’s Gambit in its first 28 days, making it Netflix’s biggest scripted limited series to date.

 

De topba van nálunk a dr rock is.Valamint egy másik magyar orvos hölgy is
Magnus Carlsen is befért a top listánkba.

A mssz és Polgár Judit nem jutott be a top listánkba.

 

“Nem vagyok elég szép ahhoz, hogy filmekben szerepeljek” Mondta 24 éves

Anya Taylor-Joy még mindig csak huszonnégy éves, a tehetségére már többen is felfigyeltek: Robert Eggers például az áttörést mindkettőjük számára meghozó 2015-ös A boszorkány után ismét együtt dolgozik vele a The Northmanen, és George Miller is őrá osztotta a fiatal Furiosa szerepét a karakterre fókuszáló spinoffban. Nemrég A vezércsel című Netflix-sorozatban nyújtott alakítása kapcsán is ódákat zengtek róla a kritikusok: a sakkzseni Beth Harmonként egyszerre törékeny és magabiztos, dependens és domináns. Ennek ellenére a színésznő komoly kritikákkal illette magát egy friss interjúban.
“Nem gondolom magam szépnek és ez valószínűleg már nem is fog megváltozni” – nyilatkozta a The Sunnak. “Szerintem nem vagyok elég gyönyörű ahhoz, hogy filmekben szerepeljek. Tudom, hogy ez elég patetikusan hangzik és a barátom már figyelmeztetett rá, hogy emiatt sokan elég rosszakat fognak gondolni rólam, de szerintem furán nézek ki. Éppen ezért nem szoktam újranézni a saját filmjeimet sem. Annak, hogy a saját bőrömben élek annyi pozitívuma mindenképp van, hogy nem kell a saját arcomat bámulnom.”


Nyugi kedves
Anya Taylor-Joy
A sakkot megismereték egy másik aspektusban,de a lényeg nem csak ez.
.A lényeg az , a sakkra is odafigyel olykor a világ. A lényeg az , a sakkra is odaigyel olykor a világ.
Köszönet érte.különben is, a szépség belülről árad.A filmekben is.
Nem érdemes foglalkozni a világ azon szépeivel, akiket a média sminkel kenceicéznek.
Tisztelet a kivételknek.
Köszönet érte a filmért.különben is, a szépség belülről árad.A filmekben is
Sok sakkozó nevében is KÖSZÖNET 
hunonchessMagnus Carlsen
@MagnusCarlsen
You know what to do 😉

 

Tovább tarol a vezércsel

 

 

 

 

A record-setting 62 million households chose to watch The Queen’s Gambit in its first 28 days, making it Netflix’s biggest scripted limited series to date.

 

SAKK-MATT: A VEZÉRCSEL LETT A NETFLIX TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB MINISOROZATA

Az Anya Taylor-Joy főszereplésével készült The Queen’s Gambit (magyarul: A vezércsel) minisorozat tarolt a Netflixen – írja a GameStar. A remek dinamikával és érdekes történettel felvértezett sorozat októberi bemutatója óta folyamatosan a streamingplatform top 10-es nézettségi listáján szerepel. A lap szerint 63 országban egyenesen a legnézettebb mozgófilm az online tékában.

Netflix azt írta, hogy a premiert követő első 28 napban összesen 62 millió háztartásban nézték meg A vezércselt.

Ez nem előzi ugyan meg a Vaják (The Witcher) rekordját, mivel Ríviai Geralt kalandjainak első felvonására ugyanezen időszak alatt mintegy 76 millió háztartás volt kíváncsi, de fontos különbség, hogy A vezércsel “csak” egy minisorozat.

A lap szerint érdekesség, hogy a netflixes adaptáció bemutatóját követően a film alapjául szolgáló regény 37 év után újra a New York Times bestseller listájára került.

 

 

 

 

Jön a DETOX hamarosan.