Ez a parti bejárta világot


Ez a parti bejárta világot

A világ második legfontosabb híre a budapesti tüntetés

újabb tüntetés a demokráciáért!

azt április 21-én tartják 18-21 óra között a Kossuth Lajos téren.

A szervezők becslése szerint több mint százezren tüntettek a kormány ellen Budapesten szombaton. A kormánypropaganda törő-zúzó külföldiek részvételével rémisztgette a közvéleményt, de ehelyett a legkülönbözőbb emberek demonstráltak békésen, ellenzéki tüntetésen ritkán látott számban és sokszínűségben. A Kossuth tér teljesen megtelt, a tömeg az Alkotmány utcában egészen a Bajcsy Zsilinszky útig állt. Fotósok szerint többen voltak, mint a március 15-i Békemeneten, ahol Orbán Viktor elégtétellel fenyegette meg a teljes ellenzéket.

Most mindenki a politikáról beszél szóval…mi a véleményed a politikáról ?

A normális és tisztességes embereknek azért kell politikával foglalkozniok, mert különben ezt teljesen kisajátítják a seggfej magyar politikusok. A-Z-ig Mind! Seggfej, hazúg, tolvajok mind ! Nem normális ember az, aki még hisz bármelyiknek is. A sakktáblán egy parasztot többe nézek,mint ezeket a dumagép senkiházikat, mindet. Úgy a politika nem nagyon érdekel,de a választás ott ment el csalással is, amikor a migráns hülyítésekre ment ki ez a választás.Elfedve sok lopást.A politika óriási megtévesztésekkel játszik,mert egy magyar ember sem akar terrorista migránst.Ezt anno kinyilatkozta 2016ban is a kötelező betelepítés elleni népszavazáskor!Most ezt megismételték, hiszen a Fidesz csak erre hegyezte ki a dolgot. Egyébiránt megbuktak. Sakknyelven taktikai csatát nyert ugyan a politika, de a hosszabb poziCiós harcot már elvesztette.Nevezetesen a fiatalok hitét vagy a politikusok megítélése morális pöcegödör szinten van.És itt nincs kivétel a pártoknál.Ilyen botrányos választás és azt megelőző választási kampány hüen tükrözi a magyar politika mocskát. “Soros-bérencek”, patkányozás, birkázás,kamu pártok, voks turisták -buszoztatás, megvett szavazatok,politikusok fenyegetései, média baromságok és még hosszasan lehetne sorolni. Totális morális-erkölcsi kudarcot vallott a magyar politika. Ilyen embereknek nem a parlamentbe, de még a normális közéletbe sem lenne helyük. Magyarként szégyen, hogy ilyen állat, barom politikusaink vannak. Csak hab volt a tortán a választási iroda informatikai és egyéb érdekes trükközése, hibája. Semmit nem tanult a magyar politika, mert azt hitték, hogy az emberek tárgyak, akiket adni venni lehet. De tulajdonképp ez összpolitikai kudarc is minden pártra.Sajnos a magyar politika nem az emberekről szól már nagyon hosszú ideje. Teljesen mindegy milyen párt van hatalmon mindnek a saját zsebe a fontosabb. Persze igaz, adtak a sakkba 1 milliárdot,de csak azért,hogy megvegyék a sakkot ! Még egy érdekesség, hogy a politikai elit sem akart generációt váltani az érdekek miatt.Ahogyan a MSSZ vezetése sem ! Akiknek a hatalom szintén az agyukra ment. Egy hányinger, nyilatkozta portálunknak egy neve elhallgatását kérő kiváló sakkozó. Az se normális, aki ilyen országba tervez jövőt.Ahol a politika mindenhová beugat.


Olvasói feladvány-Heti feladvány rovat

Ki cseszte a magyar sakkot, a magyar focit vagy az egézségügy helyzetét.

1 Soros 2 A magyar politikusok 3 A sakk computerek

udv: BK Budapest MattEgyre erősebb az igény a társadalomnak egy, a jelenlegi pártoktól független, új politikai erő megjelenésére. Akár bármelyik jelenlegi párt is lehetne, de ehhez olyan érdekeket, idióta párt ideológiákat kéne eldobni a politikusoknak, ami szinte reménytelen.A magyar politika nem itt és most romlott el, hanem korábban is.A magyar nép alapvetően konfliktuskerülő, de a magyar poltika már jó ideje átlépte a határait.Tökéletes rendszer nyilván nincs.Mára már mindent kimondott,megallapitott mindenki, de régebben is az aktuális hatalmakról . Ezért aztán mindenki csak ismételni tud,nincs új a nap alatt a politikusok megítélésében. Ezek sajnos többnyire csak negatívak.Lop, csal, hazudik.Szerintem egy igazi politikus túllép a személyes sérelmeken és nem lop csal és hazudik.Nyilván sokféle jellemzőt lehetne még sorolni, de a legfontosabb.Egy igazi politikus több megértésre törekszik mint hatalomra vagy gazdagságra.Én ilyen magyar politikust nem ismerek most sajnos.Ha szétnézek a világban csak onző, fax, magukat okosnak, hibátlannak gondoló elmebeteg politikusokat látok.Akár a magyar sakkban is,persze ritka kivételek akadnak. A sakkban. Nyilván ezer veszély van ma a világban ami az emberiséget fenyegeti, így minket is Magyarokat.A nem rég elhunyt Stephen Hawking szerint a hülyeség, a kapzsiság és a szennyezés jelenti a legnagyobb veszélyt a Földre.Én megtoldanám szerényen annyival, hogy a sok seggfej MAGYAR politikus is, amiben idehaza sincs hiány. Csak problémát okoznak a magyar népnek. Legyen sakk királyság:)