Foci-maci-lelátó

MACI FOCI LELÁTÓ

Őzbak a strandon, a rendelőben, kaliforniai királysikló a faluban, birka a buszmegállóban, hollóterror a töltésen, dekoros papagáj a tetőn,akkor most a maci.

Toplistánkat változatlanul a sakk és a maci vezeti,valamint a lelátón a hölgyek. A maci ha odaér a vb döntő kezdetére, akkor beszámolunk a foci meccsről.

Mese – Az országjáró macink nem csak télen alszik 🙂

Hombárban aludt a medve

Szakemberek becslése szerint öt medve kóborol jelenleg Magyarországon Nagy a valószínűsége annak, hogy a jövőben gyakrabban találkozhatunk medvékkel ‒ mint magyar focival nemzetközi kupákban vagy válogatottal foci vébén.

Azért ne feledd. A maci távolról aranyos,de közelről már életveszélyes

Fejlődés sehol a magyar fociban, de stadion százmilliárd hegyek vannak. A magyar válogatott 86 óta nem jutott ki foci vébére. Igaz, a sakkba is dobtak néha kis aprót meg pár havert ! vagy csak megvették egyesek ? A névjegykártyára!?


Grizzly Bear rolling down a hill at Denali National Park.

Hihetetlenül aranyos jelenetben volt része néhány turistának, akik az alaszkai Denali Nemzeti Parkba ellátogatva egy vicces kedvű grizzlymedve akcióján szórakozhattak. A medve ugyanis úgy döntött, hogy sétálgatás helyett inkább gurulva megy le a domboldalról, a látogatók legnagyobb örömére.

[huge_it_video_player id=”254″]

Íme, ilyen az, ha egy medve megpróbál legurulni a domboldalról:

Vett egy kutyát, hónapok múlva már gyanús lett neki, hogy talán mégsem egy ebet vásárolt

Csak óvaosan a kutya vásárlással 🙂

Pet puppy turns out to be endangered Chinese bear

[huge_it_video_player id=”257″]

Tavaly novemberben egy kínai férfi Shenyang város egyik piacán meglátott egy cuki kis kutyakölyköt, és azonnal beleszeretett. Azt gondolta, egy  pomerániai törpe spitzet lát, és gyorsan alkudozni is kezdett rá. Az eladó eleinte ezer jüant kért a „kutyusért”, de végül 300 jüanért odaadta a Tao nevű férfinak – írta a Shanghaiist

Tao büszkén vitte haza magával az állatot, de hamar feltűnt neki, hogy mintha valami nem stimmelne a kutyussal. Például gyanús volt, hogy az eb soha nem ugat. Aztán ahogy a kölyök nőni kezdett, teljesen egyértelművé vált, hogy nem egy kutyára költötte el a pénzét. Kiderült, hogy egy mosómedvét sóztak rá.

Mivel lakóhelyén nem engedélyezték, hogy a mosómedvét háziállatként magánál tartsa, Tao végül átadta a vadállatot az erdészeti szolgálatnak, ami végül szabadon engedte a mosómedvét a vadonban.

Tao végül egy dologban kereshet vigaszt. Legalább nem egy medvét adtak el neki, mint egy különleges ebet. Erre ugyanis már volt példa Kínában.

FOCI

De van egy jó hír is a foci fanoknak : A mostani 2018-as és a 2022-es világbajnokságon még csak 32 csapat vesz részt, nyolc év múlva azonban már 48 válogatottal találkozhatunk a 2026-os, amerikai (USA, Kanada, Mexikó) világversenyen.
Ki tudja, lehet ugyan, hogy unokáink sem fogják látni, mármint a magyar focit a vébén.
Talán még Sem volt alaptalan a néhai Puskás Öcsi pesszimistán szomorú jóslata ? 1994-ből !

[su_quote]Nem hiszem, hogy egyszer is az életbe még én megfogom élni még, hogy ugyanaz történjen mint 65 éve.[/su_quote]
A politikai emlékműnek is szánt Puskás Ferenc Stadion hivatalos átadását 2019 novemberére ütemezik.

[su_quote]Vajon,Puskás Öcsi, akit mindenki imádott. Vajon,erről álmodott, hogy a politika játékszere legyen a sport ? Vagy jobb magyar fociról ?[/su_quote]

Puskás Ferenc interjú 1994-ből

Az Aranycsapat legendás kapitánya 2006. november 17. (79 éves) korában halt meg, azaz az 1994 es intrjú után 12 évvel. De mondatai ma is igazak. A magyar foci napjainkrasem lett jobb.De máig a politika játékszere !

[huge_it_video_player id=”267″]

Kapcsoljuk a lelátót

These cute Female Fans will make you Fall for them Fifa World cup 2018 Russia

[huge_it_video_player id=”262″]

[huge_it_video_player id=”264″]