Ma van aVilágsakkfesztivál – Szóljatok már Arkagyíj mesternek

Ma van aVilágsakkfesztivál – Szóljatok már Arkagyíj mesternek

Idén ünnepli ötödik születésnapját a fesztivál, amely a sakk misztikus világán vezeti végig a résztvevőket. A Nemzeti Galéria patinás falai között változatos programokkal készülnek a szervezők. Azt ígérik, hogy: „A sport-, a művészet-, az oktatás- és a tudomány jegyében – négytől százéves korig – mindenki számára megmutatkozik a sakk 1000 arca.”

Jó szívvel ajánlja ezt a sakkprogramot portálunk is mindenkinek. Mi is imádjuk a gyerekeket. Nyomjuk a rockot meg a sakkot

 

Akár egy lelkes amatőr vagy, sakkrajongó, vagy csak a gyereked imádja a sakkot, itt a helyed!

Sok érdekes és híres emberrel találkozhatsz, többek között Vladimir Kramnikkal, aki sok éven át volt világbajnok és vezette a világranglistát, a FIDE új elnökével Arkady Dvorkovichal, Jugával Chilléből, aki saját maga által komponált dalokat énekel nekünk és ismét együtt lesz a 3 Polgár nővér és szimultánra is beülhetsz.
ezen felül rengeteg gyerekrendezvény, versenyek, játékok..hogy mindenki megtalálja a számításátRészéetes info
https://www.polgarjudit.hu/vilagsakkfesztival

Jó szívvel ajánlja ezt a sakkprogramot portálunk ismindenkinek. Mi is imádjuk a gyerekeket. Nyomjuk a rockot meg a sakkot

 

 

Lábas Egon kocsmai sakkbajnok

 

Ma van  a Világsakkfesztivál – Szóljatok már Arkagyíj mesternek 🙂 , hogy idehaza a sakk nem sakkrizsával kéne hogy menjen csak idehaza, hanem pénzel is.Osszon már ki pár fegyelmit az illetékeseknek. 🙂 A hazai  magyar sakk vezérkarral kezdje !
Frankó a FIDE honlap .Grat !