NYOMJUK A ROCKOT MEG A SAKKOT

Sokan mondták már nekem, hogy jó a zenei ízlésem, de olyanok is voltak, akik Viszont emiatt a klasszikus rock miatt megszóltak. Hiszen sikk a komolyzenei művek ismerete , ami mint mondják hozzátartozik az alapműveltséghez.
Igy igaz ! Van olyan is amit kedvelek, de a KLASSZIKUS rock mindent visz nálam.

Nekem a mai napig élményszerű és otthonos a zene. világá. Sakkot napi adagban sokat ajánlanék mindenkinek, de zenét is. Ki mit szeret.Nézzünk lazításnak egy olyan zenei világot a csajokkal,amit nem sokan ismernek.Nem csak a sakktáblán veszedelmesen jók, hanem a doboknál is.

A dobosoknak kissé sanyarú sors jutott; ott ülnek hátul, a hangszer is kitakarja őket, és ha mindez nem lenne elég, akkor mind a négy végtagjukkal más-más ritmust kell játszaniuk. Zenei zsenik és gyakran névtelen hősök, mert a zeneimádókon kívül a John Bonham, Keith Moon és Ginger Baker nevek keveseket hoznak lázba. De ott a másik példa, amikor valaki a dobok mögül kerül a frontvonalba, mint például Phil Collins vagy épp Dave Grohl. Most néhány tehetséges fiatal (és helyenként még annál is fiatalabb) dobos lány munkásságára hívjuk fel a figyelmet. Jó szórakozást!

Nem, nem a férfiak kiváltsága a ritmusérzék. Az a tény, hogy a dobot, mint hangszert (remekül lehet róla enni is) elsősorban ők uralják, csak valami ostoba véletlennek lehet betudni, vagy, ha borzasztó hülye lennék, megpróbálnám visszavezetni az ősemberig.

Sina

NYOMJUK A ROCKOT MEG A SAKKOT


 

 

 

 

 

;