Want to Win a Diamond Membership? Enter My Chess Song Contest!

Want to Win a Diamond Membership? Enter My Chess Song Contest!

Juga, egy chilei dalszerző, aki már korábban mutatott be egy dalt, amely tükrözi az érzelmeit a sakk játék során. Az “Oh Capablanca” a YouTube-on is mondhatni népszerű lett a sakkozók körében.Minden olyan sakkjátékos, aki valaha is versenyzett, megtalálja a dalnak legalább néhány, a tapasztalataikhoz kapcsolódó szegmenseit. Most Tal nagymester ihlette meg.
Yuga nem mellékesen Polgár Judit barátnóje.

Chess Connects for the 5th time at the Global Chess Festival

Find the eight hidden references to Mikhail Tal in my new song, “Tactical”, for your chance to win a 1 Year Diamond Membership!  My new chess song, “Tactical”, is a rock tribute to the former world champion, Mikhail Tal, and speaks about learning to survive, even when your worst enemy is inside of you.

I am challenging you to find the eight hidden references to Mikhail Tal that I carefully put into my song and music video. Four of the references are in the lyrics of the song, and the other four references are in the music video. Some of the references are easy, but some of them are only for Tal experts… 

I hope everyone has fun trying to find them! Enter before 11:59 PDT on November 13 for your chance to win! If you like my music, make sure to listen to my music on Spotify here. Good luck!

Juga Music Video Contest – Hidden Tal references
Enter references to Mikhail Tal found in Juga’s “Tactical” music video
Juga’s new music video “Tactical”

JUGA – OH CAPABLANCA

2018. szept. 3.

Sokan beájultak az extázisában. Nincs is ezzel baj. minden zenét szeretek! Még ezt a magyar gagyi zenének mondottakat is. Hiszen A chilei dalszerző szándéka bármi is volt, én sakkozóként jónak tartom.A zenéje kapcsán meg azt mondanám,hogy mindenkinek más az izlése és ez így van rendjén. Az enyém többnyire minden evő, de első helyen a metál és rock áll.De most kissé átköltöttem ezt a klippet. Nem mintha versenyezni akarnék bárkikel is, akik hasonlókat töltenének föl a netre. Két dolog jutott eszembe az erdeti klipp kapcsán.Az egyík a magyar sakk nyomoruságos anyagi helyzete és a kiszolgáltatottság. A másik, a nyomorúság és a szegénység, mert van ilyen. Még a sakkban is. Bár egyesek szerint:A SAKK ÖSSZEKÖT MINKET.Hát én nem hinném, hogy valaha is kötődni fogok sokakhoz. Az ismert roma zenész egy dalában azt kédezi, hogy miért születtem e világra. Bár a dalt sokféleképpen lehet értelmezni, akár romantikus szerelmi dalként is.De vajom igaz e a kérdés a magyar sakk mostoha sors aktuális e..

Még mielőtt megmosolyognák egyesek mondjuk Bódi zenéjét, netán a származását. Jó a klipp es zene Chillei Barátom. Grat

De mi se most kezdtük